17.03.2020
Caritate.md doneaza 150 000 de lei pentru medici. Svetlana Sainsus: „Haideti sa le oferim suportul material, psihologic medicilor nostri, care stau 12 ore in picioare, in echipament incomod, uneori fara apa si fara mancare doar ca sa tina piept situatiei create.”

Anatol Untura, Ana Racu si Victoria Dunford au venit cu o initiativa admirabila, cu scopul de a sprijini medicii din Republica Moldova in lupta cu pandemia COVID-19. Acestia au creat o platforma, unde doritorii pot dona pentru medici. Cu o donatie de 150 000 de lei s-a alaturat si Caritate.md. Despre asta, cofondatoarea platformei, Svetlana Sainsus a anuntat pe contul sau oficial de Facebook.

„Dragii nostri, pentru ca ne aflam intr-o criza mondiala medicala, echipa Caritate.md se alatura campaniei sociale “Impreuna pentru VOI” cu o donatie pentru medicii nostri, pentru EROII nostri de 150.000 lei. Intreaga omenire trece printr-un moment dificil, care necesita multa grija si atentie din partea noastra. Noi astazi nu vom veni cu un mesaj, din ipostaza, mebrii Caritate.md... dar ca tata, mama, fiica, fecior! Oameni buni, aceasta izolare si aceasta carantina trebuie sa ne transforme intr-un prilej de a spori solidaritatea si iubirea noastra, grija noastra fata de intreaga societate. Noi acum stam acasa, dar cei care lupta pentru vietile noastre si care sunt supusi celui mai mare risc sunt medicii nostri, din spitale, din centrele medicale din sate, infirmiere, surorile medicale, toti cei care sunt pe ambulanta, absolut toti, toti sunt 24 din 24 acum la munca si noi credem ca isi exercita juramantul dat in fata societatii, in primul rand prin omenire, daruire si profesionalism. Astazi cred ca este momentul sa le zicem nu numai multumim, dar PLECACIUNI si astazi cred ca este momentul sa ne mobilizam pentru ei. Stand ACASA NU INSEAMNA SA NU ACTIONAM. Dragilor, haideti sa le oferim suportul material, psihologic medicilor nostri, care stau 12 ore in picioare, in echipament incomod, uneori fara apa si fara mancare doar ca sa tina piept situatiei create. De atatea ori am demonstrat ca SE POATE, iar acum suntem siguri, ne putem uni si mai mult pentru vietile noastre, acum este momentul sa aratam ca SE POATE SI DE ACASA sa lasam din putinul nostru, lor, celor care astazi ne-au aratat ca viata unui om este mai presus decat orice si poate chiar anume ei ne pot uni intr-o unitate mai puternica, fara sa criticam, dar sa ajutam, fara sa judecam dar sa daruim, astazi va invitam pe fiecare, familia noastra plina de bunatate si solidaritate.

FITI ALATURI DE EROII NOSTRI, DE CEI CARE ACASA TOT SUNT ASTEPTATI DE MAMA, TATA, COPII, BUNEI.”, se arata in mesajul Svetlanei Sainsus.

Citeste si: Colectare de fonduri pentru asigurarea personalului medical din Moldova cu tot ce este necesar in lupta contra COVID-19: „Unii dintre ei nu mananca cate 10 ore la rand sau nu dorm cate 24.” Cum poti ajuta si tu


Image may contain: text that says 'Impreuna pentru voi! Initiativa civica pentru sustinerea eroilor implicati in lupta cu pandemia de COVID-19. #impreunapentruvoi'


IMPREUNA PUTEM INVINGE ORICE, IMPREUNA PUTEM SA NE UNIM BUNATATEA DIN ORICE COLT AL LUMII AICI SI SA DONAM PENTRU EI:
https://www.caritate.md/donations/impreuna-pentru-voi

Mai multe detalii despre modalitatile de donatii, vezi aici:

Doneaza si tu, accesand link-ul companiei „Impreuna pentru voi”.

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie