03.04.2024
Care este cel mai mare regret al Regelui Charles în relația cu prințul Harry

Prințul Harry și fratele său, prințul William, au avut parte de o educație foarte relaxată, un expert susținând că acestora li s-a permis să facă „aproape tot ce își doreau”. Cu toate acestea, Regele Charles începe să regrete pentru că le-a dat atât de multă libertate fiilor săi, considerând că acesta este unul dintre motivele pentru care relația cu Harry s-a stricat. 

Soțul lui Meghan Markle nu a fost din totdeauna în război cu tatăl său. Ingrid Seward, expert regal, a declarat că cei doi „erau foarte, foarte apropiați”, înainte. De când s-a retras din Familia Regală, Harry a l-a atacat de multe ori public pe Regele Charles și a făcut glume la adresa suveranului, în ciuda faptului că în trecut „s-au înțeles incredibil de bine”.

Mai mult, Ingrid susține că monarhul regretă acum modul în care și-a crescut fiul și că a spus că Charles crede că Harry și William ar fi avut nevoie de mai multă „disciplină”. Regele nu a fost strict cu copiii săi, asta pentru că a acceptat „stilul liber” impus de regretata prințesă Diana.

„Prințul Harry și Regele Charles au fost foarte, foarte apropiați. S-au înțeles incredibil de bine. Cred că Charles regretă acum că nu a fost mai strict cu copiii lui”, a spus Ingrid pentru Fox News Digital, adăugând: „Diana le-a permis să facă aproape orice își doreau, ceea ce era la modă în acele vremuri”.

Kamelia Melnic dă totul din casă! Cine este mai sever în familia ei, dar și cine e mai zgârcit - VIDEO

Ce mai recentă întâlnire dintre prințul Harry și Regele Charles a durat doar 30 de minute

La scurt timp după ce prințul Harry a aflat că tatăl său, Regele Charles, a fost diagnosticat cu cancer, acesta a decis să se întoarcă în Marea Britanie pentru a fi alături de el. La începutul lunii februarie, ducele de Sussex a ajuns în Londra și s-a întâlnit de urgență cu suveranul.

Prințul Harry a călătorit din SUA în Marea Britanie la doar o zi după ce a aflat că Regele Charles este bolnav. Soțul lui Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, a ajuns pe 6 februarie pe aeroportul Heathrow din Londra și s-a deplasat direct la Clarence House, reședința Regelui Charles, care are 75 de ani, însoțit de polițiști. Cei doi au avut o întrevedere de aproximativ 30 de minute.

Anna Odobescu și Petru Haruța - fotografii rare alături de gemenii lor: „În sfârșit îl văd pe Petru strălucind de fericire. Lumina vine de la tine” - FOTO

Este pentru prima dată când Harry și-a văzut tatăl de la încoronare, care a avut loc în urmă cu nouă luni. Cu toate acestea, Regele și fiul său au petrecut doar o jumătate de oră. Harry a ajuns la ora trei și un sfert, iar 30 de minute mai târziu, Charles și Camilla au fost văzuți plecând de la Clarence House și îndreptându-se la Sandringham, acolo unde monarhul va rămâne pentru a se recupera. Surse din Palat susțin că Regele își va petrece cea mai mare parte din timp în mediul rural, revenind în Londra doar o dată pe săptămână pentru afaceri și tratament suplimentar, relatează Mirror. 

Articole din aceeasi categorie