14.05.2022
Campania publicitara Calvin Klein - criticata in mediul online! Brand-ul a incercat sa scoata in evidenta „realitatea noilor familii” datorita unui barbat transgender insarcinat. Parererile internautilor au fost impartite - FOTO

De ziua mamei, noua campanie publicitara realizata de brand-ul Calvin Klein a starnit un val de critici si opinii in privinta barbatului transgender insarcinat care apare pe coperta. 

Noua campanie publicitara a brandului de moda Calvin Klein prezinta un barbat transgender insarcinat. Campania, lansata de Ziua Mamei, a starnit dezbateri pe retelele de socializare. Postarea „a scos in evidenta realitatile noilor familii”.

Incredibil! Piesa „Trenuletul” a formatiei Zdob si Zdub si fratii Advahov a adunat peste 5 milioane de vizualizari pe Youtube - VIDEO

Roberto Bete si Erika Fernandes s-au numarat printre modelele campaniei. Barbatul este o vedeta de televiziune transgender din Brazilia.

Postarea mentioneaza sarcina lui Roberto Bete. Si, de asemenea, afirma ca cei doi asteapta nasterea fiului lor Noe „in orice zi”. Legenda spunea: „Astazi, in sprijinul femeilor si mamelor din intreaga lume, punem in lumina realitatile noilor familii... Erika Fernandes si Roberto Bete asteapta sa devina parinti. Roberto urmeaza sa dea nastere fiului sau foarte curand.” 

Postarea contine si o alta imagine cu Erika alaptand. Pe fotografie este textul „Ne putem reproduce biologic sau din inima... Scopul nostru este sa iubim si sa fim iubiti.”

In scurt timp, postarea a devenit virala pe retelele de socializare. Mai multi utilizatori au laudat brand-ul de moda pentru mesajele sale incluzive. Un utilizator a spus: „Atat de frumos.” , in timp ce altii au criticat aspru cele vazute.

Desi ar parea ca abia atinge majoratul, Valeria Lungu a implinit de fapt 28 de ani! Frumoasa moldoveanca a postat primele poze cu noul sau iubit chiar din Maldive. Cum au reactionat internautii - FOTO/VIDEO

Raspunzand reactiilor negative, Calvin Klein si-a pastrat pozitia si a reiterat brandul care vizeaza incluziunea. Compania a spus : „Imbratisam aceasta platforma ca un mediu incluziv si respectuos pentru individualism si auto-exprimare. La Calvin Klein, toleram totul, cu exceptia intolerantei – orice comentariu intolerant va fi eliminat si orice conturi care emit declaratii de ura pot fi blocate.”

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie