13.08.2019
Cainele nu a fost maltratat - decizia procurorilor in cazul Valuta. „Acum sa revenim la slujire cu constiinta curata...”
In urma luarii deciziei de catre procuratorii Anenii Noi, preotul Ghenadie Valuta vine cu un mesaj revoltator pe pagina sa de Facebook.

La sfarsitul lunii iulie, Ghenadie Valuta a fost surprins in timp ce a legat un caine cu un lant de masina si il tara pe drum. 


Ieri intr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, preotul Ghenadie Valuta a publicat verdictul procuraturii si parerea sa referitor la acest caz.

„Decizia PROCURATURII de clasare a dosarului cu cainele „EROU” precum si analiza veterinara, spulbera ideea cinica a „CRUZIMII par. Valuta” pompata activ in presa si demonstreaza inca o data ca : cainele nu a fost maltratat!!! Nu vreau iarasi sa ating rana sau sa ma justific, ci sa spun - RUSINE autorilor istieriei paranoice si dezinformatorilor pe care i-am reclamat deja la politie... Asta arata cat de rea e lumea astazi... Scopul a fost sa ponegreasca biserica si sa ma dezarmeze ca forta anti-homosexuala!!!”



Ghenadie considera ca acest caz nu merita atata atentie publica, in Moldova existand mult mai multe probleme: „Nici copilul decedat recent de muscatura cainelui, nici pericolul haitelor, nici multiplele cazuri de caini calcati pe drum de soferi, nici curcanii insingerati acum o luna in fata presedintiei, sau cate multe probleme in Moldova noastra, nu au starnit atata rautate, petitii si „JALE”...”.

Se pare ca in cele din urma, preotul regreta doar metoda necorespunzatoare de transportare a animalului „intr-o situatie lipsita de alternativa cand scopul a fost - securizarea spatiului public al copiilor”.

„Acum sa revenim la slujire cu constiinta curata...”, a adaugat acesta.

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie