15.02.2019
Cadouri alese, buchete imense si declaratii romantice! Iata cu ce cadouri se lauda vedetele de Ziua Indragostitilor - FOTO
Valentine"™s Day este inca un motiv in plus sa ii spui persoanei de langa tine cat de mult o iubesti.

De aceasta ocazie au profitat si vedetele noastre, care au tinut sa-si impartaseasca fericirea si cu urmaritorii lor de pe retelele de socializare.

Buchete de flori imense, cadouri luxoase sau calatorii de vis – de astfel de surprize au avut parte vedetele de la noi. 



Gloria Gorceag


Gloria, impreuna cu sotul ei, Vitalie Catana aka Smally au sarbatorit Ziua Indragostitilor intr-o atmosfera calda, pur familiala. Aceasta a postat pe Instagram o poza cu un buchet dragut de flori, o fotografie a celor doi, inramata foarte simbolic si inelele care i-au unit pe viata.



Xenia Deli 


Xenia Deli a fost rasfatata regeste de sotul ei, miliardarul Ossama Fathi Rabah Al-Sharif. Intoarsa acasa din oras, frumosul model basarabean a gasit intreaga casa in baloane rosii, iar in centrul livingului – un buchet imens de trandafiri si un biletel de dragoste foarte emotionant. „Tatal nostru a innebunit!”, a scris Xenia entuziasmata.


Tatiana Spinu

Tatiana Spinu spune ca logodnicul ei, politistul Andrei Rotaru, o rasfata in fiecare zi, iar Valentine’s Day nu a fost o exceptie. Aceasta s-a laudat pe internet cu buchetul dragut de trandafiri cu care Andrei a alintat-o de draga dimineata.




Hellen Monroe


Regeste a fost rasfatata si bloggerita Hellen Monroe.  Aceasta a primit in dar un BMW-X6, de culoare gri si cum era cadou, evident, funda mare, rosie era de nelipsit. Vadit uimita de gestul sotului ei, bruneta s-a pozat alaturi de noua ei masina si a avut si un mesaj dragut: "My Valentine". Pe langa bolidul luxos, Hellen a primit si o pereche de pantofi superbi.


Irina Negara


Adrian Ursu nu scapa nicio ocazie sa-si surprinda frumos sotia. Irina Negara a primit in dar, de Valentine’s Day, un superb buchet de orhidei, combinate cu lalele de o finete divina. 


Tany Vander


Pentru Tany Vander, calatoriile, impresiile si experientele par sa fie cele mai frumoase cadouri. Cu ocazia frumoasei sarbatori, aceasta, impreuna cu iubitul sau, Vasiliy Lungo, au plecat intr-o destinatie romantica – Milano. 


Anastasia Fotachi


Si modelul Anastasia Fotachi a fost rasfatat de catre iubitul ei, milionarul Gabriel Stati, cu o vacanta de lux in orasul-statiune din Spania – Calafell. Aceasta savureaza la maxim zilele insorite, dar si compania iubitului sau.


Kornelia Stefanet


Cu un mesaj de felicitare pentru sotul sau grijuliu a venit si Kornelia Stefanet. Nu stim exact ce a primit interpreta, cert este ca aceasta a fost maxim de incantata de supriza sotului ei.


Ionela Covali


Un Valentine’s Day mai frumos nici ca se putea pentru Ionela Covali.Tanara interpreta a fost ceruta in casatorie de catre iubitul ei – Vasile Botnari. Desi are doar 18 ani, tanara este foarte sigura de sentimentele sale si abia asteapta nunta.




Viorela Dimici 


Modelul basarabean, Viorela Dimici, pare sa fie curtata foarte frumos de un admirator secret. Aceasta s-a laudat pe Instagram cu un superb buchet de trandafiri, comentand: „Cineva vrea sa-mi cucereasca inima?” 




Sursa foto: Instagram.com 

Articole din aceeasi categorie