26.06.2020
Ca o adevarata familie! Afla ce relatii au actorii din „Casa de papel” in realitate

Deja de trei ani protagonistii din celebrul serial spaniol de pe Netflix se intalnesc pe platoul de filmare al ecranizarii. Pe langa faptul ca acestia sunt o echipa in subiectul „Fabricii de bani”, cei opt actori de baza se impaca foarte bine.

Citeste si :  Berlin din Casa de Papel are o iubita superba. Cum arata bruneta sexy care l-a cucerit pe Pedro Alonso

Dovada acestui fapt sunt multitudinea de imagini si postari ale vedetelor filmului pe paginile lor vituale. Cat acestia au timp liber - fac selfie, danseaza sau chiar se saruta (pe obraz, desigur).

Un exemplu sunt Ursula Corbero (Tokyo) si Miguel Herran (Rio). Cei doi publica des imagini pe Instragram-ul lor in care se observa ca au o relatie destul de apropiata, chiar daca Tokyo are un alt iubit in realitate. Ei se cuprind, se saruta si zambesc in mai multe fotografii.

 

De asemenea, tot Ursula a publicat cu ceva timp in urma un clip video in care danseaza alaturi de Denver, Monica si Profesor in timp ce alti actori se uita la ei pe fundal. Se pare ca echipa se distreaza destul de bine! Ursula a notat in descrierea postarii ,,Happy times'' (din engleza: ,,Vremuri fericite''). Clipul a fost vizionat de 21 de milioane de fani.

Pedro Alonso, cel care il joaca pe Berlin, are si el cateva poze alaturi de unele personaje din serial. Cu ceva timp in urma, artistul a incarcat pe pagina sa online niste selfie-uri alaturi Nairobi. Chiar daca cei doi nu aveau o relatie prea buna in ,,Casa de Papel'', in poze - partenerii de filmari se saruta pe obraji, unul pe altul.

In alta postare incarcata de Pedro, acesta apare, la fel, alaturi de Alba Flores (Nairobi). Acesta a scris sub fotografie - ,,It’s a kind of magic'' (din engleza: ,,Este un fel de magie''). 

Prietenia celor doi este reciproca. Alba are si ea multe imagini cu Berlin. In una dintre acestea, femeia a notat in descriera ca ,,Arte eres tu!'' (din spaniola: ,,Arta esti tu!'')

Si actorul care a jucat in ,,Elite'', Jaime Lorente Lopez, cunoscut ca Denver in acest serial, tine mult la colegii sai de breasla. Aceasta a pus o imagine cu Monica si Rio in care stau cuprinsi. Jaime a notat: ,,Asa imbratisare fara maini, fara brate, fara gura.''

Si actrita Esther Acebo, Monica sau Stockholm in ,,Casa de papel'', isi adora prietenii din serial. Intr-o postare aceasta a scris ca i-a placut sa petreaca o noapte in Paris cu ei.

Reamintim ca celebrul serial despre furturi de milioane a reusit sa cucereasca inimile a mii de privitori. Acesta are patru sezoane a cate 8-9 episoade. Conform unei liste create de site-ul Imdb, ,,Casa de papel'' este al treilea cel mai popular show de la Netflix.

Citeste si :  „Stockholm” din Casa de Papel, intr-o ipostaza care i-a surprins pe fani. A renuntat la haine si a pozat nud

Surse fote: Google.com, Instagram.com

 

Articole din aceeasi categorie