16.10.2020
Businessmanul care incearca sa lupte cu pandemia de coronavirus: „Vreau sa aduc niste medicamente”

In urma cu aproximativ o luna, Gigi Becali anunta ca nu va mai aparea in spatiul public si ca nu va mai oferi niciun interviu presei din Romania, insa latifundiarul din Pipera pare ca s-a razgandit.

Prezent la Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru a fi reabilitat din punct de vedere judecatoresc, Gigi Becali a uitat de promisiunea pe care o facuse si a inceput sa le vorbeasca reporterilor despre pandemia de coronavirus.

„Vreau sa aduc niste medicamente. Virusul asta este un fleac, dar oamenii nu stiu. Au avut zeci de persoane pe care le-am vindecat. Stiti ce medicamente iei de la farmacie? Sa ne spuna Ministrul Sanatatii: «Daca ai simptome, mergi sa iei de la farmacie cutare medicamente». Ei de ce mor? Ca stau fara niciun tratament 2-3 saptamani. Si atunci eu vreau sa aduc medicamente din India, Favipiravirul, sau Arbidolul din Rusia, le pun in farmaciile din Romania fara niciun fel de adaos, ca sa nu moara oamenii. Ca sa stie omul: «Ba, am virus, ma duc sa cumpar antidot». Noi stim doar paracetamol. Ba, nu trece cu paracetamol. Mama mea nu are nimic, are 90 de ani, e vindecata de 2 luni de zile. Am avut toata curtea, si sofer, si oamenii din casa, si Giovanni si Victor, majoritatea comunei a avut virus. Le-am dat medicamente, Arbidol, vitamina C. Am avut ce sa dau, dar oamenii nu au ce sa ia. Am facut o scrisoare de intentie astazi pentru vaccinul din Rusia, ca acolo deja se vaccineaza. Am facut eu, daca la noi nu se face”, a spus Gigi Becali.

Citeste si :  Imagini socante cu Russel Crowe - eroul renumitului film american „Gladiator”

George Becali, cunoscut ca Gigi Becali, este un om de afaceri și politician român. A fost membru al Parlamentului European între iunie 2009 și decembrie 2012 și membru al Parlamentului României din decembrie 2012 până la condamnarea penală în mai 2013.

Sursa foto: Agerpres

Articole din aceeasi categorie