27.07.2020
Bucurie mare in familia lui Robert! Irina Grabazei: „Luminita de la capatul tunelului se transforma acum in lumina unui nou inceput!”

Maine, micutului Robert Grabazei, diagnosticat cu amiotrofie spinala, i se va administra Zolgensma, injectia care ii va oferi o sansa la viata.

Marea veste a fost data chiar de mamica baietelului, fotografa Irina Grabazei, printr-o postare pe pagina ei de Facebook. Irina a publicat o fotografie in care apare alaturi de frumoasa ei familie, iar in descrierea pozei, a lasat un mesaj extrem de emotionant, in care le-a povestit internautilor despre bucuria pe care o au in sufletele lor acum, cand sunt atat de aproape de realizarea visului lor cel mare - de a-l vedea sanatos pe Robert.

„28 Iulie!! Da, aceasta este data pe care am asteptat-o atata timp. Luminita de la capatul tunelului se transforma acum in lumina unui nou inceput! Ne despart doar 3 zile de momentul in care Robert va primi terapia genica Zolgensma pentru care cu totii am luptat in ultimile 7 luni! E putin spus ca s-a umplut casa de bucurie, ca ne-am luat in brate simtind niste sentimente de nedescris. Nu avem cuvinte sa exprimam trairile noastre si numaram minutele pana cand vom pasi in spital.
Am reusit! Am reusit datorita voua si va vom fi mereu recunoscatori! De fiecare data am mentionat faptul ca fiecare dolar donat a contat, chair daca pare infim in comparatie cusuma enorma pusa pe viata lui Robert. Dolar cu dolar, ati reusit sa transformati imposibilul in posibil! Lupta noastra continua si dupa Zolgensma si abia asteptam sa ii vedem evolutia dupa, lucrand pentru fiecare miscare. Noi nu ne vom opri pana el nu se va putea juca de la egal la egal cu surioara lui. Abia astept sa ii povestesc despre voi toti, #ingeriiluirobert!
Imi doresc din tot sufletul ca si parintii celorlalti copii care duc aceeasi lupta sa simta ce simtim si noi acum si anume ca nu sunt singuri, ca oamenii sunt buni si ca le sunt alaturi. Va indemn sa continuati sa faceti o minune si pentru ceilalti 4 copii care merita o sansa la o viata normala:Alexa, Gemenii Ciutac si Alesia.
De la inceput vizualizam ca ii voi face fotografia pe care am vazut-o si la alti copii care le-a fost administrata Zolgensma. O fotografie cu el si cea mai scumpa cutiuta din lume- o noua gena, o speranta la o viata normala! Va tinem la curent cu toate.”, a scris Irina Grabazei.

La doar o luna de viata, Robert a fost diagnosticat cu amiotrofie spinala - o boala genetica crunta, care omoara cei mai multi bebelusi pana la 2 ani. Pentru a putea fi salvat, baietelul are nevoie de cel mai scump medicament din lume - Zolgensma, injectia care costa peste 2 milioane de dolari. 

Din momentul in care au aflat cruntul diagnostic, familia lui Robert, prietenii si apropiatii, dar si o multime de alti oameni cu inima mare s-au mobilizat si impreuna au reusit sa colecteze banii necesari.

Acum, Robert si familia lui se afla in SUA si sunt in asteptare zilei de maine, care le va schimba viata. 

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie