13.09.2019
Britney Spears, alta femeie in realitate fata de cea de pe Instagram. Cum a fost fotografiata la plaja
Britney Spears arata complet diferit in viata reala, in comparatie cu imaginea pe care o promoveaza pe retelele sociale.

Cantareata si-a luat o vacanta pe cont propriu la doar cateva zile dupa ce a pierdut mare parte din dreputul legal de a petrece timp cu cei doi copii pe care-i are cu fostul sot. Cantaretul si actorul Kevin Federline ii are in grija pe cei doi baieti ai lor, Sean Preston (14 ani) si Jayden James (13 ani), in proportie de 70% din timp, conform unei decizii a instantei. 

Britney Spears a fugit la plaja in Hawaii pentru a uita de grijile ei de zi cu zi, insa n-a scapat de paparazzi. Artista a fost surprinsa in ipostaze care n-o avantajeaza deloc: cu posteriorul iesindu-i din slip, cu colacei in talie si cu pulpe mult mai pronuntate decat ne arata pe Instagram.

Costumul de baie galben parca accentueaza aceste imperfectiuni.

In aceasta vara, Britney a intrat intr-un conflict cu presa de peste Ocean din cauza imaginii pe care i-a creat-o in spatiul public. Artista i-a acuzat pe paparazzi ca modifica pozele inainte de a le pune la dispozitia publicatiilor, pentru a o face sa arate mai grasa decat e in realitate.

Iata cum arata Britney pe Instagram

Artista, in varsta de 37 de ani, a inceput chiar si un program de slabire, recunoscand astfel ca nu e trasa prin inel cum pretinde in social media. 

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Articole din aceeasi categorie