23.06.2022
Britney Spears a revenit pe retelele de socializare si a povestit cum s-a schimbat viata ei dupa nunta. Ce declaratii a facut artista - FOTO

Britney Spears a revenit pe retelele de socializare dupa o pauza de o saptamana si a povestit cum s-a schimbat viata ei dupa casatorie. 

Cantareata si-a dezactivat pagina de Instagram pentru o perioada de o saptamana si a revenit la abonati cu niste vesti:  „M-am casatorit si m-am mutat intr-o casa noua cam in acelasi timp... Nu e cel mai destept lucru... Totul merge bine... E atat de ciudat sa te trezesti si sa vezi totul in jurul tau nou – piscina noua, bucatarie noua, pat nou. Cred ca sunt in stare de soc! Schimbarea este grozava, spun copiii mei”, a spus ea despre mutarea ei in valoare de 11,8 milioane de dolari la conacul recent achizitionat al ei si al sotului Sam Asgari din Calabasas, suburbia de lux din Los Angeles. 

„M-am scufundat in piscina mea, am coborat toboganul de patru ori. Mi-am tuns parul scurt si sotul meu tocmai mi-a gatit o friptura. Viata este frumoasa ”, a concluzionat Britney Spears.

Ce spune Tany Vander despre barbatii care inseala femeile: „Unii au acasa o femeie de nota 10 si o inseala cu una de un 6” - VIDEO

Anterior, cantareata a spus ca emotiile ei au fost atat de coplesitoare incat a avut un atac de panica inainte de nunta cu Sam Asgari. 

Articole din aceeasi categorie