21.11.2020
Brad Pitt a impartit mancare familiilor sarace, grav afectate de pandemia de coronavirus

Brad Pitt e considerat un erou al timpurilor moderne dupa gestul care a induiosat toata America. Starul de la Hollywood a trecut la munca de jos si a impartit mancare nevoiasilor din Los Angeles.

Pandemia de coronavirus a provocat o criza financiara uriasa in lume, iar Brad Pitt a vrut sa contribuie intr-un fel la stoparea adancirii ei. Actorul de 56 de ani a impartit cutii cu alimente familiilor cu venituri mici din Los Angeles si nimeni nu ar fi stiut daca un fotograf profesionist nu l-ar fi surprins la treaba. 

Conform martorilor, Brad Pitt a si condus camionul cu care erau transportate alimentele proaspete si a ajutat la descarcarea lor vreme de 4 ore. Nimeni nu a stiut cine este omul care aduce mancare, insa totul a iesit la iveala cand Brad a luat o pauza de tigara. Atunci si-a dat masca jos si oamenii au putut vedea cine le-a sarit in ajutor.

Brad arata ca un adevarat erou. Omul nu s-a oprit din munca toata ziua. Sa-l vad conducand un camion mare in South-Central Los Angeles in timp de pandemie a fost extraordinar. A fost foarte dedicat.”, a dezvaluit o sursa pentru Daily Mail.

Martorul a marturisit ca oamenii au fost impresionati de gestul actorului, pe care nu au avut ocazia sa-l vada intr-o asemenea ipostaza.

A fost Brad Pitt cum nu l-ai mai vazut, cu garda jos, razand, glumind si stand de vorba.”, a mai spus sursa citata.

Este pentru prima data cand Brad Pitt este vazut in public dupa ce s-a despartit de iubita lui, modelul Nicole Poturalski.

Citeste si :  Lil Wayne, pus sub acuzare pentru posesia unei arme. Rapperul risca 10 ani de inchisoare

Sursa foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie