19.05.2020
Boris Johnson este liber sa isi planifice nunta cu Carrie Symonds dupa ce a divortat de Marina Wheeler

Al doilea divort a lui Boris Johnson a fost incheiat, lasandu-l liber sa-si planifice nunta cu logodnica Carrie Symonds, atunci cand restrictiile provocate de pandemia de coronavirus vor fi reduse. 

Marina Wheeler, in varsta de 55 de ani, are 4 copii cu premierul si a solicitat o decizie definitiva in luna februarie.

Se intelege ca acest lucru a fost acordat inainte ca actuala partenera a lui Boris Johnson sa dea nastere celui de-al saselea copil al acestuia, saptamana trecuta.

Marina Wheeler, avocata, a inceput procedurile de divort anul trecut, dupa ce ea si premierul Johnson s-au separat in 2018.

Pe baza estimarilor de avere, doamna Wheeler ar putea primi aproximativ 4 milioane de lire sterline in urma divortului.

Boris Johnson si Marina Wheeler au facut patru copii in timpul casatoriei lor de 27 de ani - Lara Lettice, 26 de ani, Milo Arthur, 24 de ani, Cassia Peaches, 22 de ani si Theodore Apollo, 20 de ani.

Primul ministru mai are o fetita, Stephanie, in varsta de 11 ani, cu consultanta de arta Helen McIntyre.

El a fost anterior casatorit cu Allegra Mostyn-Owen, din 1987 pana in 1993.

Sonia Purnell, fosta colega a lui Boris Johnson la Telegraph si autorul biografiei sale, Just Boris, a declarat ca fosta sa sotie a jucat un rol esential in cariera sa politica.

Ea a declarat pentru The Mirror: „Marina a fost o figura foarte importanta in cariera lui Boris. El ii datoreaza foarte mult. Ea a fost o adevarata forta in viata lui."

De cand Marina Wheeler si Boris Johnson s-au separat in urma cu doi ani, Marina a facut o interventie chirurgicala pentru cancerul de col uterin anul trecut.

Ea a spus ca diagnosticul ei de cancer a facut-o sa aprecieze „cat de mult inseamna sa-i tii aproape pe cei pe care ii iubesti si pe cei in care ai incredere."

O sursa apropiata familiei a declarat pentru The Mirror: „Marina a trecut prin atatea lucruri in ultimii doi ani. Din fericire, familia ei a fost alaturi de ea si au sustinut-o, in special sora ei, Shirin. A existat un moment in care Boris parea sa aiba un sentiment de regret ca si-a pus in pericol casatoria cu aventurile lui."

Boris Johnson si Carrie Symonds au anuntat ca s-au logodit pe 29 februarie. Primul copil al cuplului, un fiu, s-a nascut pe 29 aprilie.

Premierul si partenera sa au dezvaluit numele complet al noului sau fiu drept Wilfred Lawrie Nicholas Johnson saptamana trecuta, primul nume fiind un omagiu adus bunicului patern al lui Johnson, Osman Wilfred Kemal, iar Lawrie - o referire la bunicul lui Carrie.

Intr-o postare pe Instagram, doamna Symonds a spus ca prenumele Nicholas este un omagiu adus celor doi medici din NHS „care au salvat viata lui Boris luna trecuta” , cand s-a  infectat cu noul coronavirus.

Sursa foto: Getty

Articole din aceeasi categorie