29.07.2020
Bloggerita Tatiana Koberidze - despre barbati. „Ei vin sa ne invete ceva si raman pana noi intelegem lectia.”

Tatiana a publicat recent, pe pagina sa de Instagram, o noua fotografie deosebita, insotita de cateva informatii utile pentru femei. Influencerul le povesteste celor 85,9 mii de urmaritori ai sai ce tipuri de barbati exista in aceasta lume.

Citeste si :  De ce barbatii pleaca? Bloggerita Tatiana Koberidze: „O femeie fara pasiune este ca un manechin. Nu are idei, nu are obiective, doar exista...”

Pe langa celelalte publicatii despre mancare si relatii de cuplu, Koberidze a mai plasat inca una despre femei si barbati. De aceasta data, tanara a mentionat ca a citit un articol despre cele trei feluri de barbati de care se indragostesc femeile si a decis sa le povesteasca si internautilor care sunt acestea.

Sub fotografia in care bloggerita savureaza un pahar de vin intr-un camp cu romanite, imbracata intr-o rochie decoltata, aceasta a notat teoria ei despre barbati.

„Exista trei tipuri de barbati pe care ii intalnim si care ne schimba.

1️. Profesorii de sex masculin. Ei vin sa ne invete ceva si raman pana noi intelegem lectia. Ei pot fi diferiti: amabili, rai, cei care rup granitele noastre, cei care ne provocarea mila etc.

Aceastia ne invata calitati feminine, incredera in sine, construirea corecta a relatiilor fara asalt, interdictii sau umilire. Poate fi un singur barbat de acest fel in intreaga noastra viata, dar pot fi si mai multi, pana cand femeia intelege aceasta lectie. ⠀

2️. Al doilea fel de barbati este debitorul carmic. Relatiile cu el incep foarte luminos, noi credem ca el este „acel special”, dar se dovedeste ca avem o datorie carmica unul cu celalalt. In astfel de cupluri, fie ea se ofera mai mult, fie el investeste multe emotii, griji si bani in femeia sa, in timp ce ea devine rece sau invers.

3️. „Acel barbat special” sau barbatul pe viata. Cu acest tip, ne dezvoltam, ne simtim increzatoare si nu ni se dau cutite in spate. Da, cu un astfel de barbat nu exista „drama” si dupa ce l-ai intalnit, nu mai ai nevoie de altul. Asa gen de ralatie nu poate fi numita dureroasa, pentru ca amandoi stiti ce doriti, va respectati unul pe altul si aveti sentimente. In asa cuplu, fiecare este la locul lui: un barbat se simte ca un barbat, o femeie se simte ca o femeie.”

La final, Tatiana a mai adaugat ca: „Uneori, o femeie „trece” prin primele doua tipuri pentru a-l o intalni pe al treilea, alteori ajunge exact la ultimul tip. Totul depinde de cat de pregatita este ea pentru aceasta intalnire, ce sentimente interioare are si cum se reflecta ea in actiunile sale ulterioare.''

Tu ce parere ai despre aceasta teorie?

Citeste si :  Psihologul Sanda Diviricean iti spune cum trebuie construita corect o relatie amoroasa. „Cuplurile sunt foarte diferite, dar exista trei stalpi pe care se sprijina o relatie...”

Sursa foto: Instagram.com

 

Articole din aceeasi categorie