02.05.2022
Bianca Dragusanu si-a luat apartament in Paradisul Bogatilor: „Barbatii m-au dezamagit mereu, banii niciodata" - FOTO

Dupa cearta cu Gabi Badalau, Bianca Dragusanu s-a hotarat sa-si achizitioneze un apartament luxos in Dubai. Mai multe vedete din showbiz-ul romanesc si-au cumparat recent case sau apartamente in Dubai, printre care Catalin Botezatu, actrita Maria Dinulescu, Denisa Tanase, etc.

„De nervi mi-am cumparat un apartament in Dubai"

Blondina povestea acum cateva luni ca are de gand sa se mute in Paradisul Bogatilor cu Sofia, fiica ei si a lui Victor Slav, dar si cu mama sa. Cea mai recenta achizitie vine in urma unui scandal cu iubitul ei Gabi Badalau.

Ionel Istrati - fotografie rara alaturi de Andreea Marin! Vezi ce spune interpretul despre Zana Surprizelor: „Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun...” - FOTO

Sotul Denisei Tanase, Mircea Branzei, care are o afacere cu imobiliare in Dubai, este cel care a ajutat-o cu tranzactia.

„M-am enervat foarte tare, la vreo trei zile si de nervi mi-am cumparat in sfarsit un apartament in Dubai. Barbatii mereu m-au dezamagit, banii niciodata. Nu va mai concentrati pe persoane, ca persoanele va dezamagesc”, a spus diva.

Ce avere are Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu detine pe numele ei un apartament in Bucuresti, unul in Dubai si o masina.

„Sunt prea smechera" 

”Toate bunurile pe care le am eu pana in momentul de fata, masina, apartamentul din Bucuresti si apartamentul din Dubai sunt pe numele meu si sunt cumparate de mine. Nu sunt cumparate in rate, eu nu am cumparat nimic in rate, niciodata in viata mea, pana acum.Nu am rate la nimic, imi apartin in totalitate, sunt unic proprietar. Nu, pentru ca sunt prea smechera si imi permit si n-am muncit degeaba toti anii acestia", a declarat Bianca Dragusanu.

Un nou succes pentru Anastasia Fotachi! Modelul a ajuns pe coperta unei carti de poezii: „Un vis implinit” - FOTO/VIDEO

Din ce face bani Bianca Dragusanu 

Intrebata despre veniturile sale in emisiunea lui Catalin Maruta, Bianca Dragusanu a mentionat ca isi permite orice. Munceste zi de zi si se intretine singura.

A dezvaluit chiar ca a avut un contract de imagine cu un studio de videochat care i-a adus peste 100.000 de euro.

„Eu sunt un exemplu de femeie puternica pentru mine si pentru copilul meu. Nu castig bani pentru ca sunt frumoasa, castig bani pentru ca sunt desteapta. Imi permit absolut orice, sa merg absolut oriunde. Da, am semnat un contract cu un videochat. Le-am dat o poza sa o foloseasca. Nu am facut nimic, mi-am vandut imaginea. Nu incurajez pe nimeni sa faca nimic, decat ceea ce simte si ceea ce ii place”, a povestit ea la PRO TV acum cateva luni.

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie