03.08.2022
Bianca Dragusanu are o… sosie in America . Cum arata tanara influencerita care pare sora geamana a romancei

Blonda, ochi albastri, buze mari si un bust impresionant – descrierea Biancai Dragusanu se potriveste perfect si Sashei Lexa, o influencerita stabilita in Statele Unite.

Blonda, care pare sora geamana a Biancai Dragusanu, face senzatie cu look-ul sau pe Instagram. Sute de mii de oameni o urmaresc pentru postarile ei indraznete. Cu buzele marite de medicul estetician, cu silicoane si cu machiaje stridente, Sasha Lexha este imposibil de ignorat.

Instagram vs Realitatea! Iuliana Beregoi iti arata ce se ascunde in spatele fotografiilor perfecte de pe retelele de socializare - FOTO

Tanara isi doreste sa se faca remarcata pe coperta Maxim, asa ca si-a pus fanii sa o voteze intr-un sondaj pe site-ul revistei. Ce-i drept, are toate calitatile fizice pentru o asemenea provocare.

Desi Sahsa Lexha nu vorbeste cu fanii ei despre operatiile estetice pe care si le-a facut, Bianca Dragusanu este extrem de deschisa la acest capitol. Romanca face des vizite in cabinetul chirurgului estetician. “Bineinteles, am venit sa imi fac interventii noi, imi fac din nou proceduri. Azi am de gand sa imi refac mandibula. Nu am mai facut-o de un an si trebuie din nou. Nu este o procedura deloc dureroasa, iar rezultatele se vad pe loc. Se mentin pana la un an, un an si jumatate. O sa fiu ca Angelina Jolie cu maxilarul asta”, le-a povestit Bianca Dragusanu fanilor nu cu mult timp in urma.

Articole din aceeasi categorie