27.05.2022
Bianca Ciocirlan a deschis seara de la Romanii au Talent cu un moment spectaculos de dans pe hoverboard: „Un spectacol absolut uluitor!” - VIDEO

Bianca Ciocirlan a deschis marea finala cu un dans spectaculos pe hoverboard. Juratii au fost incantati de prestatia fetei si au avut doar cuvinte de lauda.

Mihai Bobonete: „Un spectacol absolut uluitor! Mi s-a parut un numar extraordinar cap-coada!”

Andi: „Tocmai te-ai reinventat. Ai venit aici cu un spectacol total! Esti absolut minunata! Este absolut senzational ce reusesti sa faci cu o jucarie”.

La doar 9 ani, moldoveanca Martina Meola s-a clasat pe locul 3 in marea finala a concursului Romanii au Talent - FOTO

Bianca s-a apucat de patinaj la 6 ani, pentru ca a vazut un concurs la TV. A facut si balet inainte. Mama este antreprenor, iar tata lucreaza la o firma in strainatate si calatoreste des. Mai are un frate de 4 ani pe care il considera foarte enervant pentru ca vrea tot timpul sa se dea si el pe hoverboard. 

Patru concurenti de la Romanii au Talent au fost in cursa pentru premiul de originalitate! Cine a plecat acasa cu cecul de 10 mii de euro - VIDEO

A primit hoverboard-ul de ziua ei. A inceput sa isi doreasca pentru ca vedea la altii si i s-a parut o metoda buna de deplasare. A zis „Eu nu mai vreau sa merg!”. Apoi a descoperit ca poate sa faca diferite scheme. Nu a fost pasionata de la inceput, o perioada a si uitat de el. Prima schema a facut-o intr-o vacanta la mare. 

Articole din aceeasi categorie