18.11.2023
Bia Khalifa, declaratii neasteptate dupa ce si-a facut un nou iubit, de origine albaneza: „Nu sunt genul care...”

Bia Khalifa si-a facut o noua relatie! Blondina se iubeste acum cu un barbat de origine albaneza, la adresa caruia nu are decat cuvinte de lauda.

​Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate persoane publice din Romania, din cauza faptului ca intotdeauna isi spune punctul de vedere, fara perdea, cu o sinceritate maxima. Aceasta a declarat recent ca are un nou iubit de origine albaneza, de care este indragostita pana peste cap.

 Invitata la podcastul „Fita cu Adita”, Bia Khalifa i-a facut o caracterizare noului ei iubit, punctand faptul ca este un barbat chipes, carismatic, care intoarce priviri atunci cand merge pe strada:

„Nu e roman. M-am saturat de astia. Mi-am dat seama ca nu-mi plac romanii, pur si simplu. Intr-adevar, sunt exceptii.(...) Mai sunt barbati, probabil, in Romania, dar nu stau sa-i caut. Am, deja, barbatul vietii mele. Mama, stii cum arata? Arata atat de bine incat daca il descriu acum nu o sa mai putem sa terminam conversatia asta. Este frumos rau de tot, e chipes ca barbat ”, a spus vedeta.

Bia Khalifa a vorbit inclusiv despre modul in care se comporta atunci cand formeaza un cuplu cu cineva. Vedeta a declarat ca nu este adepta inselatului si ca „nu merge din floare in floare” in momentul in care iubeste:

„Nu sunt genul de persoana sa merg din floare in floare. Cand am o relatie, am o relatie. Daca sunt singura(...) nu imi pasa! Cand sunt cu cineva, eu nu insel! N-am inselat pe nimeni.”, a marturisit influencerita.
 

Articole din aceeasi categorie