07.11.2019
Bauturi alese, decor de poveste si zambete a la Hollywood la Autumn Party by Perfecte.md
Perfecte.md a adunat din nou elita capitalei la o petrecere in culorile toamnei.

La Autumn Party invitatii au purtat tinute elegante, au savurat o cupa de spumant si s-au distrat pe masura, iar zambetele nu au lipsit de pe fetele lor. Iar cei care au grija de dantura lor, au fost cu siguranta in centrul atentiei. Clinica Imperial Dent te ajuta sa iti ingrijesti corect dintii si sa ai un zambet perfect, ca al vedetelor de la Hollywood.

„Imperial Dent este bucuroasa sa fie partenerul acestei seri Perfecte.md. Daca Perfecte.md ofera fete frumoase, noi ajutam sa fie zambete impecabile. Va invitam sa profitati la maxim de serviciile noastre cu mare drag.”, ne indeamna Olimpia BALTA, director Clinica Imperial Dent.

Oaspetii au dansat alaturi de dirijorul Andriano Marian, care a dat tonul serii impreuna cu Moldovan Youth Orchestra. Si chiar daca e mijloc de saptamana, spumantul Apriori Wine a curs in pahare cu duiumul. Apriori Wine ofera spumante pline de savoare, dar si vinuri cu arome de-a dreptul speciale, de la fructe de padure pana la arome cu note florale.

Atmosfera de toamna s-a simtit la evenimentul de aseara datorita invitatilor care au respectat dress code-ul, dar si decorului de-a dreptul spectaculos.

 Daca ai nevoie sa iti decorezi casa intr-un mod mai special, poti alege Global Store, unde cu siguranta vei gasi ceva potrivit. Pe langa decorul de casa si gradina, la Global Store vei gasi o gama larga de electrocasnice, vesela, produse cosmetice si lista e mare. Ca sa vezi toate produsele, trebuie neaparat sa le faci o vizita.

Global Store este un magazin cu marfuri de casa si pentru familia ta. Aici in reteaua de magazine Global Store gasesti tot ce ai nevoie pentru casa ta, decor, textil, vesela. Este un asortiment foarte mare de marfuri la preturi foarte accesibile.”, ne-a spus Victor CEPOI, fondator Global Store.


Articole din aceeasi categorie