08.03.2019
Azi e ziua de nastere a mamei lui Ionel Istrati: "Imi doresc enorm de mult sa devii bunica!" - FOTO
Intre interpret si mama lui exista o relatie mult mai deosebita decat cea familiala. In primul rand, cei doi sunt si cei mai buni prieteni.

 

Astazi este ziua de nastere a Valentinei Istrati, mama cunoscutului cantaret de la noi, Ionel Istrati. Ea implineste varsta de 59 de ani, iar cu aceasta ocazie, fiul sau ii spune: „Iti doresc multa sanatate, fericire, o multime de realizari. Sa fii iubita si desigur, imi doresc enorm de mult, ca in viitorul apropiat, sa devii bunica. Te iubesc, mama!”

 

 

Pentru interpret, mama sa a fost primul mentor, omul care l-a sustinut mereu si care a muncit mult pentru ca el sa devina o persoana populara in tara. „O vad pe mama o femeie puternica, inteligenta si cu un suflet foarte mare.”, a marturisit Ionel Istrati.

 

 

Recunoaste ca momentele din copilarie sunt de nepretuit: „Mergeam la scoala si la ore de muzica, iar mama imi pregatea cele mai alese bucate. In drum spre Dubasari si acum imi amintesc cum mancam din borcan zeama.”

 

 

 

 

 

„Mama mi-a organizat primele mele concerte solo, la 10 si 12 ani. Pe atunci era un Robertino Loretti aici, in partea stanga a Nistrului.”, spune zambind cantaretul.

 

 

„Anul acesta am refuzat toate concertele, deoarece am ales sa fiu alaturi de ea.”, marturiseste Ionel.

 

 

 

 

 

Provocat sa-si caracterizeze mama, cantaretul a spus ca aceasta este primul strigat de viata, primul sunet scos, primul zambet, cuvant, dintisor si pas. „Toate sunt strans legate de a opta minune a lumii – MAMA!”

 

 

 

Se pare ca, intr-adevar, cei doi au o relatie extrem de speciala, lucru demonstrat de multimile de fotografii pe care le publica interpretul pe retelele de socializare, dar si de mesajele emotionante pe care i le scrie si le publica pe Internet.

 

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com, Arhiva personala

Articole din aceeasi categorie