15.12.2020
Ava si Leah Clements, considerate cele mai frumoase gemene din lume! Ce fac la trei ani dupa ce au cucerit lumea

Aveau doar sapte ani cand au fost numite cele mai frumoase gemene din lume. La trei ani distanta, nimic nu s-a schimbat. Ava si Leah Clements (10 ani) sunt la fel de frumoase, iar contractele curg pe banda rulanta. 

Surorile Clements din California au cucerit lumea in 2017 cu trasaturile lor angelice. Fetitele au in CV colaborari cu branduri ca Levi’s, Gucci, Guess, Crocs, Target sau Skechers. Pe contul de Instagram deschis de Jaqi, mama gemenelor, au adunat aproape doua milioane de fani. 

Mai multe fotografii cu gemenele Clements in galeria foto de mai jos

Citeste si :  Cat de mult s-a schimbat fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica! „Violeta mea cu ochi de cer senin!” 

Gemenele cu cosite blonde si ochi verzi se simt ca pestele in apa in fata aparatului de fotografiat. Uneori, cele doua fetite apar alaturi de frumoasa lor mama in pictoriale.

Jaqi spune ca fetele adora sa pozeze si iubesc cariera de model. Asta dupa ce au fost si voci care au acuzat-o ca le exploateaza pe fetite si nu le lasa sa se bucure de copilarie sau ca face bani de pe urma lor. Gemenele Clements au contracte cu trei agentii de renume: LA Models, Elis Talent Agency si God&Beauty, scrie Daily Star

Drama prin care au trecut gemenele Ava si Leah

Notorietatea de care se bucura in mediul online le-a ajutat pe fete sa-si salveze tatal. La sfarsitul anului 2019, Kevin Clements a fost diagnosticat cu leucemie si limfom. Ava si Leah au cerut ajutorul fanilor atunci cand au aflat ca tatal lor are nevoie de un transplant de maduva pentru a fi salvat. Au reusit sa gaseasca un donator, iar operatia a fost un succes. 

Citeste si :  Motivul incredibil pentru care, in ultimul timp, isi filma doar fata! Valeria Fainescu: „27 de saptamani foarte repede au trecut.”

Sursa foto: Getty Images / Instagram clementstwins

Articole din aceeasi categorie