25.11.2022
Austin Butler, dezvaluiri despre ce a insemnat pentru el sa joace in „Elvis”: „Ma trezeam in fiecare zi la trei dimineata. Am simtit o presiune uriasa!”

Austin Butler s-a bucurat de aprecierea oamenilor din toate colturile lumii dupa ce a jucat in filmul Elvis, regizat de Baz Luhrmann, iar acum a rupt tacerea, recunoscand ca interpretarea acestui personaj i-a adus numeroase batai de cap.

In cadrul unui interviu pentru Deadline, actorul a recunoscut ca a simtit o presiune prea mare pe umerii lui, fapt pentru care n-a dormit aproape doi ani de zile decat cateva ore pe noapte.

„Ma trezeam la 3 dimineata, iar inima mi batea cu putere. Am simtit o presiune uriasa pe umerii mei. M-am simtit ca un mamut.”, a recunoscut actorul.

O legenda vie! In curand se va lansa un film documentar despre revenirea Rihannei pe scena dupa sase ani de pauza

Potrivit sursei citate, aceasta teroare a lui a fost cauzata de faptul ca se temea ca nu va putea sa interpretreze rolul lui Elvis, un artist atat de iubit, o legenda a muzicii.

Luhrmann l-a „sicanat” si l-a facut sa planga in timp ce inregistra cateva dintre melodiile lui Presley pentru acest film, a marturisit actorul in varsta de 30 de ani, intr-o discutie cu VMan. Butler a tinut sa clarifice insa ca strategia lui Baz a fost gandita pentru a-l ajuta sa inteleaga presiunea cu care s-a confruntat Elvis Presley la inceputul carierei sale.

„I-a adus pe toti directorii, pe toata lumea de la RCA [studiul de inregistrari din Nashville], pe toti care erau in birouri, i-a adus in studio si le-a spus: „Vreau sa stati cu totii in fata lui Austin...” si le-a cerut sa ma sicaneze”, a declarat Butler. „Apoi, cand am filmat momentul respectiv, cand Elvis urca prima oara pe scena si este sicanat de public, am stiut exact cum s-a simtit”, a explicat el.

Anastasia Reshetova - noi marturisiri despre cum a facut fata despartirii de Timati

„Am plecat acasa in lacrimi, in acea noapte. Chiar asa.”

Articole din aceeasi categorie