30.07.2020
Aura si fiicele sale se afla intr-o mica vacanta. Iata ce destinatie au ales

In timp ce unele vedete de la noi aleg sa viziteze Grecia, Portugalia sau Turcia, chiar daca este pandemie, interpreta impreuna cu fetele ei a decis sa faca un sejur aici, in Moldova. Aura a publicat ieri, pe pagina sa de Instagram cateva imagini din mica lor calatorie.

Citeste si :  Aura - despre infidelitatea sotului. „Sunt convinsa ca nu toti barbatii insala.”

Interpreta pieselor „Ai venit sa vezi” si „Toata vara” a facut ieri o mica escapada in tara noastra, si anume la Duruitoarea Veche. Impreuna cu Lory si Bety, fetele au vizitat stancile inalte si grota din acest sat si au admirat privelistea deosebita, care se vede de pe punctul cel mai inalt al dealurilor situate in raionul Riscani-Costesti.

„Un sejur captivant cu fetele mele la Duruitoarea Veche. Exploram Moldova'', a notat Aura in descrierea fotografiilor.

In cele sapte poze postate de artista, pot fi admirate fetele sale care s-au facut destul de mari, zambetul larg al vedetei, dar si locurile pline de verdeata in care au ajuns cele trei.

Internautii au admirat voiajul fetelor si au lasat tot felul de cuvinte de lauda si complimente in sectiunea comentariilor. „Sunteti extraordinare”, „Ce frumoase sunteti” si „Superbe”, sunt cateva dintre acestea.

Publicatia Aurei a fost apreciata de 1,154 de urmaritori.

Citeste si :  Aura - un exemplu demn de urmat. „Putina miscare nu strica”

Sursa foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie