29.07.2020
Aura - despre decizia de a face fertilizare in vitro la Kiev. „Eu nu aveam alta iesire. La 25 de ani, eu am avut o interventie chirurgicala, foarte serioasa, care nu mi-a lasat sanse de a avea copii decat prin metoda in vitro.”

Aura este o artista talentata si apreciata de publicul de la noi din tara. Pe langa cariera muzicala de succes, interpreta se poate considera o femeie extrem de fericita pentru ca are doua fiice minunate, Lori si Beti.

Intr-un interviu realizat de vloggerul Dorin Galben, cantareata a vorbit despre cateva subiecte sensibile pentru ea. Printre altele, a atins tema divortului de primul ei sot, a povestit despre infidelitatea tatalui copiilor ei, despre greutatile cu care se confrunta pe timp de pandemie, dar si despre fertilizarea in vitro la care a recurs pentru a deveni mamica.

Intrebata de ce a apelat la aceasta metoda, Aura a dezvaluit ca starea ei de sanatate nu-i permitea sa ramana insarcinata decat prin fertilizarea in vitro, iar la Kiev, procedura a fost una reusita din prima incercare.

„Eu nu aveam alta iesire. La 25 de ani eu am avut o interventie chirurgicala foarte serioasa, ginecologica, care nu mi-a lasat sanse de a avea copii decat prin metoda in vitro. Am incercat aici, in Moldova. (...) Am incercat de doua sau de trei ori, acum nu-mi amintesc, vreo 2-3 ani consecutiv si n-am reusit si atunci am mers la Kiev. Acolo mi-a reusit din prima.”, a declarat artista.

Urmareste intregul interviu al Aurei in videoul ce urmeaza:

 

Surse foto/video: Google.com, Facebook.com, YouTube.com

Articole din aceeasi categorie