11.06.2021
Au trait adevarate tragedii! Cateva vedete care au trecut peste moartea celor dragi

Viata de celebritate nu este doar din defilari pe covorul rosu si cu multi bani. Acestia tot au in viata evenimente neplacute care uneori lasa o amprenta serioasa in viata lor ulterioara.

Charlize Theron

In 1991, mama ei, Gerda Maritz, l-a impuscat pe tatal ei, Charles Theron, in fata fiicei sale. Totul s-a inceput de la faptul ca tatal era beat si si-a amenintat sotia si fiica cu un pistol. Cazul a fost recunoscut ca autoaparare.

Michael Jordan

Tatal jucatorului de baschet, a fost impuscat in 1993 in timp ce dormea ​​in propria masina. Doua persoane necunoscute au crezut ca acel „Lexus” apartinea lui Jordan, l-au ucis pe barbat si au furat masina. Ulterior, ambii au primit 15 ani de inchisoare.

Sofia Vergara

Fratele mai mare al actritei a fost rapit si ucis brutal in 1998. Dupa cum isi aminteste Sofia, „am trait in Columbia intr-o familie bogata, el nu pleca nicaieri fara paznici. Si atunci cand a iesit, au incercat sa-l rapeasca, iar pentru ca acesta a incercat sa se opuna, l-au impuscat ".

Jennifer Hudson

Actrita si-a pierdut mama, fratele si nepotul intr-o tragedie macabra in 2008. Sotul surorii ei, Julian, i-a ucis pe toti intr-o casa din Chicago, nedorind sa divorteze de sotia sa.

Patrick Duffy

Parintii actorului au fost victimele a doi adolescenti care au incercat sa jefuiasca cafeneaua lor micuta din Montana.

Articole din aceeasi categorie