13.10.2019
Au pus punct si au luat-o de la capat! 10 vedete din Moldova care s-au recasatorit dupa divort
Esecul primului mariaj le-a lasat un gust amar, dar nu le-a spulberat speranta. Nici dupa divort, unele vedete nu si-au pierdut credinta in dragoste si au luat-o de la capat, alaturi de altcineva.

Perfecte.md iti prezinta 10 vedete care au gasit puterea si curajul sa-si refaca viata dupa divort, iar acum sunt fericiti si impliniti alaturi de persoanele speciale din viata lor.

1. Adrian Ursu

Putini isi mai amintesc, insa Adrian Ursu a trecut si el printr-un divort. Acesta a fost casatorit cu Doina Cernavca, cea care ii era PR manager, iar casnicia lor nu a durat mult. Intr-un interviu pentru ApropoMagazin, Doina spune ca daca nu au gasit motive sa fie din nou impreuna e pentru ca fostul ei sot nu si-a dorit asta. In anul 2013, interpretul s-a recasatorit cu Irina Negara, iar acum sunt fericiti si o cresc impreuna pe fiica lor, Maria-Andreea. 

2. Tany Vander

Tany a divortat in toamna anului 2014, la doi ani de casatorie. Interpreta nu a dat prea multe detalii despre despartirea de Nichita Iarmolenco, dar a precizat ca dupa divort fiecare isi continua viata separat si sunt mult mai bine. „A fost greu fiindca nu am avut intentia sa divortez vreodata, scopul meu a fost sa traiesc cu persoana cu care o sa marit pana la adanci batraneti... si atunci cand dupa 2 ani realizezi ca nu va merge desigur ca e greu sa accepti aceasta realitate. Dar a fost o decizie bine gandita.”

In toamna acestui an, vedeta a facut, din nou, acest pas important alaturi de omul de afaceri, Vasiliy Lungo. „Pana la el (Vasiliy) in genere nu credeam ca o sa ma marit a doua oara.”, marturisea Tany pe Instagram. Acum cei doi sunt in asteptarea primului lor copil.

3. Daniela Ciocanu

Prima casnicie s-a soldat cu un esec si pentru jurnalista Daniela Ciocanu. Aceasta a divortat acum 9 ani si a ezitat mult timp sa se casatoreasca. Planurile insa s-au schimbat atunci cand l-a intalnit pe actualul ei sot, Victor Ciocanu, alaturi de care si-a regasit linistea si echilibrul emotional. Acum, sotii Ciocanu au o fetita, Miranda, care le aduce doar zambete si bucurii.

4. Xenia Deli

Este fericita si implinita alaturi de actualul ei sot, milionarul Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, dar stiai ca celebrul model basarabean, Xenia Deli, nu este la prima casnicie? Moldoveanca a mai fost casatorita cu un cetatean al Statelor Unite ale Americii.

Intr-un interviu pentru portalul stiri.md, Xenia Deli a povestit, cu ceva timp in urma, cum a facut cunostinta cu primul ei sot. „Ne-am cunoscut pe cand lucram chelnerita. Imi doresc enorm 4 copii, dar pana atunci trebuie sa fac cariera.”

De asemenea, modelul a fost de acord sa faca publice cateva imagini de la ceremonia nuptiala, facute de cunoscutul fotograf, Patrick Cox.

5. Adriana Ochisanu

Adriana Ochisanu si fostul ei sot, Corneliu Botgros au fost impreuna 17 ani, iar vestea separarii celor doi a venit ca un trasnet peste cerul senin. Interpreta insa si-a refacut viata dupa divort, alaturi de actualul ei sot, procurorul Sergiu Zmeu. Cei doi au impreuna o fetita – Mihaela.

6. Radu Zaplitnii

Acordeonistul Radu Zaplitnii a divortat anul trecut de cea care i-a fost alaturi ani de zile – soprana Violeta Grecu. La scurt timp, Radu s-a recasatorit cu interpreta Dana Markitan. „Am trecut prin perioada suferintelor, dar acum e ok. Nu planuiam sa ma recasatoresc, dar asa s-a intamplat. Nici nu stiam de Dana Markitan. Asa a fost sa fie. Nu am vrut sa ma recasatoresc, dar pentru Dana era important si am facut-o. Eu nu stau sa ma gandesc prea mult. Nu am timp pentru asa ceva.”, a spus acordeonistul intr-un interviu pentru O Seara Perfecta.

Imagini pentru radu zaplitnii violeta grecu

7. Sasha Lopez

Sasha Lopez a trecut printr-un divort dureros, pentru ca fosta iubita, Ale Blake, i-a fost nu doar partenera de viata, ci si de scena. Acum acesta iubeste din nou, iar recent Dj-ul si iubita lui, Xenia Piciughin, si-au oficializat relatia. Cuplul este in asteptarea primului lor copil.

8. Igor Stribitchi

Un divort la fel de rasunator a fost si cel al lui Igor Stribitchi si al Olgai Busuioc. Acestia au ajuns la 7 ani de casnicie, insa au luat-o apoi pe drumuri diferite. Igor Stribitchi a declarat totusi ca a pastrat relatii bune cu Olga, chiar amicale. 

Acum Igor s-a recasatorit si creste impreuna cu sotia lui o fetita pe nume Luiza, iar Olga traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Dominique - un tanar chipes din Germania.

9. Valentin Uzun

Primul mariaj nu a mers nici in cazul muzicianului Valentin Uzun. Acesta a divortat de soprana Ana Cernicova, alaturi de care are o fetita dulce, cu chip angelic – Amelia. Dupa divort, solistul Tharmis si-a refacut viata alaturi de o bruneta, care i-a daruit inca o fiica – Alisa. Cei doi fosti soti pastreaza relatii amicale de dragul copiilor.

10. Mariana Sura

Mariana Sura si Ioan Gherman s-au casatorit in septembrie 2013. In toate fotografiile de la nunta interpreta a blurat fata sotului, precizand apoi ca il cheama Ioan si ca e cu 14 ani mai mare. Din acest mariaj, interpreta are o fiica pe nume Evelina. Ulterior, acesta a fost condamnat la 7 ani de inchisoare in anul 2014. Dupa un divort scandalos, ea si-a refacut viata alaturi de actualul ei sot, Gheorghii, caruia i-a daruit un fiu – Adam.

Sursa foto: Facebook.com, Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie