13.08.2019
Au nascut de 8 ori, dar nu se vede! Sotiile lui Messi si Fabregas - incantatoare in bikini
Antonella Roccuzzo (31 de ani) e partenera de viata a celebrului fotbalist argentinian, Leo Messi, cei doi avand impreuna trei copii, toti baieti. In ciuda acestui fapt, sud-americanca se mentine impecabil din punct de vedere fizic.

Profitand de o usoara accidentare a jucatorului de la FC Barcelona, care n-a facut deplasarea la Miami cu coechipierii sai pentru un meci amical, familia Messi si-a prelungit vacanta estivala la Monte Carlo. Pe Coasta de Azur, Antonella si-a vizitat cea mai buna prietena, Daniella Semaan, sotia unui alt fotbalist cunoscut, spaniolul Cesc Fabregas, fost coleg de vestiar cu Leo Messi in perioada 2011-2014, dar legitimat in prezent la AS Monaco.

Cele doua nu rateaza nicio ocazie de a se intalni si de a se afisa impreuna, asa cum au facut si acum, la resedinta Daniellei. Avand in spate un teren de tenis, Antonella si Daniella s-au sincronizat perfect intr-o fotografie sexy, in bikini, care a atras zeci de mii de aprecieri pe Instagram. 

Inevitabil, cei care au comentat postarea au remarcat corpul bine definit al Antonellei, care se mentine intr-o conditie fizica de invidiat chiar daca e mama a trei copii. „I-a nascut sau i-a adoptat?” s-a intrebat unul dintre admiratorii sotiei lui Messi. Cel putin la fel de multe aprecieri merita si Daniella, un fotomodel de origine libaneza, care are 44 de ani si nu mai putin de cinci copii, dintre care trei din actuala casnicie cu Cesc Fabregas (doua fete si un baiat).

Sursa foto: Google.com, perfecte.ro, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie