24.07.2019
Au luat-o pe drumuri diferite dupa 9 ani de mariaj. Primele declaratii ale interpretei din Romania dupa separare
Cantareata a dezvaluit de ce a divortat de cel care i-a fost alaturi mai mult timp.

Dupa 9 ani de relatie, Amna si sotul ei si-au spus adio. Au semnat actele de divort si au pornit pe drumuri separate.

„Nu mi-am dorit sa ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas inaintea mea. Am fost tot timpul o persoana asumata, asa ca va confirm faptul ca am divortat. Ca si pana acum, imi doresc ca tot ce tine de viata mea personala sa ramana asa. De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect. Va multumesc mult pentru intelegere! Ma voi concentra pe muzica, asa ca stati aproape”, a scris Amna pe Instagram.

Amna s-a chinuit mult timp sa fie acceptata in familia sotului de origine aromana. Cand s-au casatorit, el a incalcat traditiile de familie.

Am trecut testul cu greu. Am fost prieteni nu stiu cati ani pana sa ne casatorim si, pana la urma, nu ne-a pasat. Cred ca dragostea a fost mai importanta. Ne tot desparteam, dar, pana la urma, dragostea a invins. A fost greu, oricum. Sunt multe obiceiuri, inca nu vorbesc aromana si m-am ferit, pentru ca stalceam cuvintele, am vazut ca-i deranjeaza si am zis ca mai bine las asa. Noi vorbim romana, ei vorbesc aromana. Nu sunt nora perfecta, care gateste, care spala si calca” a spus Amna pentru Libertatea acum ceva vreme.

Sursa foto: Instagram.com/Google.com

Articole din aceeasi categorie