13.01.2021
Au intrat in datorii, dar in zadar. Directorul cinematografelor, Sergiu Cocea: „Putem incepe sa activam intr-o zi, doua, numai sa ne permita.”

Pandemia a afectat multe industria, iar cea a cinematografelor a avut de suferit cel mai mult si lucrurile inca nu s-au ameliorat. Chiar daca teatrele si salile de concert si-au reluat activitatea, cinematografele raman inchise.

Citeste si :  O vedeta in devenire! Vezi cum fiica Allei Pugacheva interpreteaza hitul mamei sale si cat de libera se simte pe scena

Sergiu Cocea, directorul cinematografelor din Chisinau, afirma ca salile de film si-ar putea relua activitatea in orice moment, insa este nevoie de permisiunea autoritatilor. Totodata, el spune ca nu exista diferenta intre salile de teatru si cele pentru film, iar masurile de siguranta pentru ca oamenii sa fie protejati de virus se pot lua si aici.

Ce sacrificii s-au intreprins in aceasta perioada de catre administratorii cinematografelor si cum sunt dispuse acestea sa activeze, vezi in reportaj:

Citeste si :  Sa asiste sau nu partenerul la nastere? Ce spune medicul, Vadim Scarlat: "Ar putea aparea o repulsie sexuala. Tu trebuie s-o vezi din punctul cel mai frumos pe sotia ta"

Sursa foto: Google

Articole din aceeasi categorie