22.02.2023
Au demonstrat ca se poate! Vezi care sunt femeile din Republica Moldova care activeaza la universitatile de top de peste hotarele tarii - FOTO

Inca o data ne convingem ca femeile din Republica Moldova pot ajunge la rezultate remarcabile datorita efortului si perseverentei. Aceste profesoare au demonstrat ca se poate!

Virginia Bodolica - profesoara la Scoala de Administrare a Afacerilor la Universitatea Americana din Sharjah, Emiratele Arabe Unite.

Alina Ciscel – profesoara universitara, Universitatea Centrala de Stat Connecticut din New Britain, Statele Unite ale Americii.

Stella Ghervas - ea a predat la Universitatea din Chicago, Institut d’Etudes Avancees din Paris, Sciences Po Bordeaux, precum si la Universitatile din Geneva, Sankt Petersburg si Bucuresti.

Sabina Sevcenco - profesoara la Universitatea de Medicina din Viena, Austria.

 Tatyana Pavluscenco – profesoara de matematica din 2005 pana in pezent, la Georgia Highlands College, Statele Unite ale Americii.

Olga Amarie - a studiat la Univeritatea de Stat Alecu Russo din Balti, Moldova, iar acum activeaza in functie de profesor asociat de limba franceza la Georgia Southern University.

Irina Cojuharenco - lector universitar la Universitatea din Surrey, Statele Unite ale Americii.

Elena Cotos – directoarea Centrului de Excelenta in Comunicare si asistenta de profesor la Universitatea de Stat din Iowa, Statele Unite ale Americii.

Valentina Iepuri – profesoara, directoarea programului de limba rusa la Universitatea din Mississippi, Statele Unite ale Americii.
 

Cristina Poleacovschi – profesoara asistenta, Universitatea de Stat din Iowa, Statele Unite ale Americii.

Svetlana Strezeva – profesoara la Universitatea din Xiamen, China.

Articole din aceeasi categorie