01.05.2021
Au adus voia buna si traditiile pe scena de la Romanii au talent cu un numar de folcloric autentic. Formatia „Jocul", reprezentatie spectaculoasa de dans popular

In anul 2012, Domnul Profesor, regretatul maestru coregraf Gheorghe Mihalache, a reusit sa organizeze un curs de dans popular dedicat cadrelor didactice care profeseaza in judet. A fost visul dumnealui sa faca in asa fel incat dansul popular sa ajunga la copii, in scoli. Iar cei care puteau contribui la aceasta erau profesorii, invatatorii, educatorii. An de an au venit cadre didactice la Centrul de Creatie si au invatat, apoi au mers la clasa si au aratat copiilor dansuri populare din zona Brailei, dar si din alte zone etno-folclorice ale tarii. 

S-au nascut prietenii adevarate, au colaborat in proiecte didactice ambitioase, au schimbat idei si au descoperit pasiuni comune! Educatoare, invatatoare, profesoare de gimnaziu sau de liceu, o directoare de liceu, un inspector scolar, cu varste cuprinse intre 27 si 52 de ani... Dansul le-a unit! 

Formatia „Jocul” s-a infiintat in anul 2018. A fost o provocare din partea Domnului Profesor. 

Articole din aceeasi categorie