23.02.2021
Au adus energie si bucurie pe scena Romanii au talent. Ce le uneste pe fetele din trupa ”Dinamic”, in afara de pasiunea pentru dans - VIDEO

Trupa Dinamic este in formula actuala de trei ani. Aura, coregrafa trupei, are un club de dans infiintat acum cinci ani si a facut o selectie din cele mai avansate fete de la cursurile sale.

Aura a facut parte din grupa de majorete a scolii, apoi a liceului, si a facut si handbal 5 ani. A terminat liceul pedagogic, este educator-invatator, dar s-a axat mai mult pe dans. 

Fetele din grup sunt colege de clasa sau de scoala si s-au imprietenit la dans. Coregrafa lor spune ca se descurca foarte bine atat la elementele acrobatice, cat si la cele de dans, au ureche muzicala si invata foarte bine la scoala. 

Ca alte pasiuni, o parte dintre ele sunt inscrise la tenis sau la handbal, studiaza pianul, fac canto si joaca sah. Au participat la cateva consursuri in tara, au castigat trofee, au cateva locuri intai. Au mai fost la Romanii au talent anul trecut la preselectii, dar nu au ajuns in fata juratilor.

Articole din aceeasi categorie