11.06.2024
Atmosferă distinsă la Gala Fashion Vip! Cine au fost invitații speciali ai petrecerii - VIDEO

Premii pentru stil, eleganță, rafinament și sănătate au fost înmânate seara trecută în cadrul unei gale selecte. Mai multe detalii de acolo află dintr-un reportaj marca O Seară Perfectă.

Spirit de sărbătoare s-a simțit seara trecută, tradițional în luna iunie are loc Gala Premiilor Fashion VIP care a adunat oameni fumoși și talentați din diferite domenii, revista îi premiază pentru stil, rafinament, eleganță și sănătate. 

Indrăgostită și împlinită. Olia Tira, mesaj plin de dragoste la 2 ani de relație cu iubitul ei - FOTO/VIDEO

An de an, interpreta Ioana Căpraru este invitată la eveniment, aceasta a menționat: „Cel mai mult contează pentru mine întâlnirea cu prietenii și astfel este o ocazie frumoasă. Sărbătorile au trecut și după urmează să mergem cu toții la odihnă, iar acest eveniment ne unește”.

Interpretul, Mihai Ciobanu a fost de acord cu cele spuse de colega lui, Ioana Căpraru:„Foarte adevărat a spus Ioana Căpraru și cred că toți suntem de acord cu ea. Pentru mine aceste premii sunt un lucru important, deoarece te fac mai responsabil, te și bucură, te simți mai apreciat”.

Printre cei surprinși la eveniment, a fost și nimeni altul decât Ion Suruceanu. Ultima perioadă a fost una mai complicată pentru interpret, deoarece a avut niște probleme de sănatate, acum a revenit cu forțe noi. „Un motor bun pe care îl desfaci și după vin niște specialiști bun și-l strâng la loc, cam așa mă simt și eu acum. Încetișor mă restabilescși în putere și în toate, a fost o perioadă foarte grea, i-am avut alături pe fiul și nora mea. Le mulțumesc lor că au decis să mă ia acolo, deoarece aici medicii îmi spuneau că mai am câteva zile și e gata, am mai fost și câteva zile în comă, dar mi-am revenit. Pe data de 18 noiembrie când mi-am revenit, nora mi-a spus că m-am născut a doua oară”, a spus acesta.

Articole din aceeasi categorie