25.10.2020
Asa se trezeste dimineata Anna Lesko. Cat de senzuala poate fi

Nu mai este niciun secret ca Anna Lesko este lipsita de inhibitii, iar pagina ei de Instagram este cel mai bun martor in acest sens.

Postarile artistei de pe celebra retea de socializare sunt care mai de care mai incendiare, iar cei peste 350.000 de fani pe care ii are Anna Lesko pe Instagram pot confirma acest lucru. Daca de-a lungul timpului vedeta s-a lasat fotografiata inclusiv nud, acum ea le-a aratat fanilor o imagine realizata in timpul unei sedinte foto.

In fotografia de pe Instagram, a carei descriere a fost „Buna dimineata”, Anna Lesko apare intr-un body transparent, imaginea reusind sa adune peste 12.000 de like-uri si sute de comentarii.

Daca unii internauti au considerat ca artista este prea imbracata, fata de cum si-a obisnuit fanii, altii au crezut ca Anna Lesko este in costumul Evei. „Ce bine iti sta in costumul Evei”, „Prea imbracata”, „Cenusareasa in chiloti” si „De dimineata in fundul gol” au fost doar cateva dintre comentariile pe care fanii le-au lasat in dreptul fotografiei.

Citeste si :  O influencerita face furori pe Instagram dupa ce s-a pozat nud in cada

Sursa foto: PRO TV; Instagram

Articole din aceeasi categorie