13.05.2022
Asa nu ai mai vazut-o! Megan Fox, superba in cea mai noua campanie publicitara pentru Philipp Plein. Cum arata modelul - FOTO/VIDEO

Megan Fox este muza lui Philip Pleinn in cea mai noua campanie publicitara. Mai mult, designerul german apare alaturi de actrita in fotografiile care promoveaza colectia de ochelari de lux. 

„Este pentru prima data cand sunt model pentru produsele mele intr-o campanie internationala”, a scris Plein mandru pe Instagram. Cu o asa prezenta, ar fi fost si pacat! 

Primele imagini din campanie care circula pe net au facut furori printre fani.

Tany Vander - de nerecunoscut dupa cea mai recenta schimbare de look! Vezi cum arata bloggerita cu noua sa tunsoare - FOTO

Megan are un sex-appeal debordant si apare in ipostaze inedite. Putem admira o Megan imbracata toata in piele, in paiete verzi sau purtand doar o pereche de bikini si accesorii stralucitoare. "Sunteti wow!", "Megan e uimitoare!", "Sunteti top!", "Designerul meu preferat", sunt cateva dintre comentariile postate de fani.

Noi detalii nestiute despre Alina Kabaeva ies la iveala! Nu o sa iti vina sa crezi ce marturisiri a facut fosta sa antrenoare despre gimnasta: „A dus intotdeauna o existenta pe jumatate...” - FOTO

Intr-una din fotografiile realizate de Steven Klein, Philip Pleinn este tinut in lesa de Megan Fox si poarta catuse. 

Pentru aceasta campanie, Megan a fost si protagonista unui videoclip care s-a filmat in vila designerului din Bel Air, Los Angeles. 

Philip Pleinn este unul din cei mai bogati designeri de moda. Potrivit site-urilor de specialitate, germanul ar avea o avere de peste 300 de milioane de dolari.

Philip nu are o pasiune doar pentru moda, ci si pentru romance. Germanul s-a iubit cateva luni, in 2016, cu superba Madalina Ghenea, pe care a cerut-o inclusiv in casatorie. Plein si-a tatuat numele romancei pe brat, in timp ce Madalina si l-a tatuat pe al lui pe gat. Cei doi s-au despartit dupa ce germanul i-ar fi fost infidel. 

Philip Pleinn a avut o relatie de aproape un an si cu Andreea Sasu, model de succes in Italia. Tanara originara din Pascani s-a iubit si cu fotbalistul Riccardo Saponara. 

Horoscop 13 mai 2022. Zodia care se imbogateste peste noapte

Acum, Philipp Plein pare sa se fi cumintit. Cea care l-a facut baiat de casa se numeste Lucia Bartoli si influencer celebru in Italia. Lucia si Philipp Plein sunt impreuna de trei ani, iar anul acesta bruneta il va face tatic.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie