09.05.2024
Arsenie Todiraș, fostul membru al trupei O-Zone, va fi tătic! Iubita lui, fotomodelul Agnes Matoko, e însărcinată!

Arsenie Todiraș (alias Arsenium), fostul membru al trupei O-Zone trece prin cele mai fericite momente, după ce a aflat că soția lui este însărcinată.

​O-Zone a fost una dintre cele mai cunoscute trupe de muzică din România și Republica Moldova, având apogeul la începutul anilor 2000, odată cu lansarea melodiei „Dragostea din Tei”. Aceasta era formată din trei membri: Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș. 

WhatsApp Image 2024-05-09 at 14.58.41

Arsenie Todiraș a dispărut din lumina reflectoarelor la scurt timp după desființarea formaței, cu toate că a continuat să aibă o carieră solo. Nu mulți au știut cum s-a schimbat viața fostului membru O-Zone, însă de curând un anunț extrem de fericit l-a adus din nou în fața publicului larg. 

mom 13 (25)

​Recent, Arsenie Todiraș a anunțat pe rețelele de socializare că iubita lui, fotomodelul Agnes Matoko, este însărcinată. Vestea i-a bucurat pe fani, care au lăsat zeci de comentarii la fotografia postată de cuplu:

 „Felicitări, mă bucur pentru voi!” //  „Felicitări! Ce combinație frumoasă!”  „Imaginați-vă nuanța pielii ei și ochii lui. O să fie o combinație bună de gene”, au fost câteva din comentariile fanilor.

WhatsApp Image 2024-05-09 at 14.58.08

Arsenie și Agnes au format pentru prima dată un cuplu în anul 2010, însă s-au despărțit la scurt timp după, deoarece fostul membru al trupei O-Zone nu se simțea pregătit pentru o relație serioasă. Cu toate acestea, la un an distanță, solistul a anunțat că se căsătorește, însă nu cu fotomodelul, ci cu Mianna, o tânără rusoaică.

WhatsApp Image 2024-05-09 at 14.57.59

Relația lui Arsenie cu Mianna s-a încheiat, iar la începutul anului 2023 fostul membru al trupei s-a reîntors la Agnes. Cei doi nu s-au afișat împreună până când solistul și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe frumoasa tânără din Bacău.

WhatsApp Image 2024-05-09 at 14.57.45

Acum, cei doi se pregătesc să devină părinți pentru prima dată.

Articole din aceeasi categorie