29.12.2021
Arnold Schwarzenegger si-a finalizat divortul dupa 10 ani si, impreuna cu Maria Shriver are de impartit o avere de 400 de milioane de dolari

Dupa un deceniu de la despartire, Arnold Schwarzenegger si Maria Shriver sunt oficial divortati.

Divortul a fost mediat de un judecator privat care a semnat documentele finale la inceputul acestei luni, relateaza TMZ. Cu toate acestea, potrivit publicatiei, actul de divort trebuia introdus in sistem de catre un judecator oficial, ceea s-a intamplat ieri dimineata.

Divortul a intarziat atat de mult din cauza proprietatilor pe care cei doi le detin. Desi detaliile finale sunt confidentiale, TMZ raporteaza ca cei doi au de impartit o avere de 400 de milioane de dolari.

Detin zeci de milioane de dolari, insa nu vor sa-si lase averea urmasilor: „Copiii nostri nu stiu ca sunt privilegiati!"

Arnold si Maria, care s-au casatorit in 1986, nu aveau un acord prenuptial in vigoare.

Inceputul sfarsitului pentru Schwarzenegger a venit  in 2015. Atunci s-a descoperit ca Arnold, in varsta de 74 de ani, a conceput un copil, pe Joseph Baena, acum in varsta de 24 de ani, cu fosta menajera a familiei, Mildred Baena, in varsta de 60 de ani. Fostul guvernator al Californiei a ascuns timp de 15 ani ca este tatal lui Joseph. Mildred a sustinut pana in ca 2011 ca baiatul este fiul fostului ei sot, Rogelio Baena.

Asemanarea lui Joseph cu tatal sau a determinat-o pe Maria, in varsta de 66 de ani, sa o intrebe pe Mildred despre paternitatea fiului ei. In cele din urma, femeia a marturisit adevarul corespondentului NBC News.

La scurt timp dupa aceea, Arnold si Maria si-au separat drumurile. „Este o situatie foarte grea pentru el. Este o situatie foarte grea pentru copiii mei”, i-a spus Arnold lui Howard Stern, in 2015.

Ricky Martin isi sarbatoreste ziua de nastere impreuna cu fiica sa. Imagini rare postate pe pagina sa de Instagram: „Tu esti capul familiei si ne place asa” - FOTO

„A fost greu pentru toata lumea. Dar s-a intamplat si acum trebuie sa ne obisnuim cu asta, nu? ”

Actorul „Terminator” are patru copii - Katherine, 32 de ani, Christina, 30 de ani, Patrick 28 de ani si Christopher, 24 de ani - cu fosta sa sotie de acum.

Chiar daca s-au intalnit cu alte persoane de la separare, Maria si Arnold sunt vazuti adesea impreuna la evenimentele din familie, de la care nu lipseste nici Joseph, care lucreaza in prezent in domeniul imobiliar.

Articole din aceeasi categorie