29.07.2020
Are mama fata mare! La doar 2 anisori, Anastasia, fiica Xeniei Deli, este o adevarata gospodina

Fiica Xeniei Deli si a lui Ossama Fathi Rabah Al-Sharif are doar 2 ani, dar deja este un copil independent. Cel putin despre asta ne vorbesc ultimele imagini postate de modelul basarabean pe Instagram.

La cateva zile de la aniversarea micutei sale, Xenia Deli a publicat pe pagina ei de Instagram cateva stories interesante. Intr-unul dintre videouri, apare si Anastasia in timp ce spala vasele. Bine, nu e vorba decat de o joaca, iar vasele sunt, de fapt, jucariile fetitei, dar intentia e laudabila. 

Se pare ca micuta Anastasia va creste o adevarata gospodina. Din imagini putem observa ca, desi are o varsta frageta, fetita este independenta si ii place jocul.

Nu putem sa nu remarcam si cat de mult a crescut fiica Xeniei si a milionarului arab. In ultima vreme, mama ei, isi bucura urmaritorii cu postari in care Anastasia e prezenta din ce in ce mai des.

Citeste si :  Cat de mult o iubeste! Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, sotul Xeniei Deli in brate cu micuta Anastasia

Modelul basarabean, Xenia Deli, si sotul acesteia, milionarul Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, s-au casatorit in 2016, in Santorini, Grecia, iar in vara anului 2018, a aparut pe lume fiica lor – Anastasia.

Surse foto/video: Google.com

Articole din aceeasi categorie