03.11.2019
Are 82 de ani si este o legenda la Hollywood. Cum arata Morgan Freeman in tinerete
Actorul american, Morgan Freeman, unul dintre veteranii Hollywood-ului, arata asa cum nimeni nu si-a fi imaginat.

Actorul legendar, in varsta de 82 de ani, s-a nascut in Tennessee, a debutat pe scena in calitate de dansator de opera, mai exact, opera din San Francisco. In anul 1971 a intrat in lumea cinematografica, avand prima aparitie in filmul „Who Says I Can't Ride a Rainbow”. De aici a inceput cariera unui actor de legenda. A devenit cunoscut datorita rolulilor din filmele „Inchisoarea Ingerilor”, „Se7en”, „Povestea lui Dumnezeu”, „Directorul” sau „Soferul doamnei Daisy”.

Pe langa numeroasele filme care l-au facut un actor desavarsit, Morgan Freeman a fost implicat si in cateva scandaluri. In 2018, actorul s-a aflat in mijlocul unui scandal cu tenta sexuala la sfarsitul lunii mai, cand opt femei l-au acuzat de comportament indecent si hartuire sexuala. Afland aceste acuzatii, americanul s-a retras din viata publica, negand toate cele intamplate. 

„Sunt devastat ca 80 de ani din viata mea sunt in pericol de a fi compromisi intr-o clipa. Toate victimele unor agresiuni sau hartuiri trebuie sa fie auzite. Iar noi trebuie sa le ascultam. Dar nu e corect sa pui semnul egal intre evenimente ingrozitoare de acest gen cu complimente deplasate si glume.” , spunea Morgan Freeman. 

Totusi, actorul a revenit dupa scurt timp pe micile ecrane unde a filmat cateva documentare pentru National Geographic. Ultimul film in care a aparut actorul a fost Angel Has Fallen, in care a jucat rolul vice-presedintelui Allan Trumbull.

Sursa foto: protv.ro

Articole din aceeasi categorie