10.11.2019
Are 22 de ani, nu face nimic toata ziua, dar castiga o gramada de bani!
O tanara in varsta de 22 de ani a ales sa isi dea demisia de la job pentru un hobby cu totul neobisnuit. Cel mai impresionant este ca aceasta isi castiga acum existenta mancand.

Charna Rowley din Marea Britanie se filmeaza mancand fast food si mancare chinezeasca, iar apoi posteaza aceste filmulete pe YouTube. In jur de 40.000 de persoane o urmaresc pe britanica cum se bucura de mese care au peste 5.000 de calorii.

Acestui hobby i s-a alaturat si iubitul ei, iar acum cei doi se filmeaza cand mananca impreuna. Cuplul, care locuieste impreuna, apare intr-un clip, mancand, fara a da semne ca vrea sa se opreasca. „Am reusit sa arat cat de increzatoare sunt – se poate sa imi intre ceva intre dinti sau sa ma murdaresc la gura, dar oamenilor le place ca sunt amuzanta”, a declarat Charna pentru Metro.co.uk.

„Imi place sa fac asta si imi da incredere in mine – iar acum imi pot monetiza canalul si le raspund oamenilor care imi scriu. Poate deveni o cariera full time”, a mai spus tanara care viseaza ca acest hobby sa ii devina si job.

In prezent, tanara cantareste 102 kilograme, dar sustine ca isi mentine sanatatea prin cele patru ore pe care la petrece saptamanal la sala. In viitor, Charna isi doreste sa ajunga sa consume la o singura masa 10.000 de calorii.

Surse foto: Instagram.com; Google.com

Articole din aceeasi categorie