21.02.2021
Antonia, super provocatoare pe Instagram! Ipostaza cu care si-a innebunit fanii

De cand s-a lansat in muzica, Antonia este nelipsita din topul celor mai frumoase femeie din Romania, iar la cum pozeaza n-o va detrona nimeni de pe podium prea curand. 

Frumoasa artista a fost protagonista unui nou pictorial incendiar si a impartasit cu fanii ei cateva fotografii. In imaginile postate pe Instagram, acolo unde are peste 2,6 milioane de fani, Antonia apare intr-un body galben, extrem de decupat, si cu o pereche de pantaloni sport in vine. 

Fanii nu i-au admirat doar bronzul si formele perfecte, ci si “fluturasul” de pe posterior. “Ti-ai facut tatuaj nou?”, a intrebat-o unul dintre fani, in timp ce ceilalti i-au facut zeci de complimente. “Esti cea mai frumoasa femeie din Romania!”, “Perfecta”, “Sexy!”, “OMG, cum arati” – sunt doar cateva dintre mesajele postate de internauti.

Ii este frica sa mearga singura pe strada si a apelat la un bodyguard. Tany Vander: „Multi barbati ma urasc” - VIDEO

Antonia adora tatuajele

Se stie ca Antonia este o impatimita a tatuajelor si le-a pierdut numarul de ceva vreme. Printre cele mai recente tatuaje ale artistei se numara chipul iubitului ei, Alex Velea, cel cu care are doi baieti adorabili: Dominic si Akim. 

Vezi mai multe fotografii cu Antonia in galeria foto de mai jos

Cantareata si-a mai desenat pe trup o fundita, un ochi cu petale, o nota muzicala, iar pe piciorul stang are scris numele Mayei, fiica din casatoria cu Vicenzo Castellano. Vedeta mai are un trandafir cu spini pe gat, iar intre sani si-a tatuat numarul 13, care este data de nastere a iubitului. Artista spune ca fiecare tatuaj are o semnificatie speciala pentru ea.

Fiica Anastasiei Zavorotnyuk a rupt tacerea. Adevarul despre boala mamei sale: „M-am saturat de oamenii care imi scriu "ati inventat boala"”

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie