23.06.2022
Angelina Jolie nu isi mai poate ascunde anorexia! Ultima sa aparitie de pe platourile de filmari a ingrijorat fanii - FOTO

Angelina Jolie lucreaza la cel de-al optulea sau film. Paparazzi au filmat-o pe actrita de la Hollywood, in varsta de 47 de ani, la Roma. Ea a provocat ingrijorare in randul fanilor din cauza siluetei sale.

Angelina a decis sa lucreze exclusiv ca regizor in urmatorii cativa ani. Vedeta a intrat in vizorul paparazzilor, care au fost prezenti in regiunea filmarilor a filmului„Fara sange”. 

Brad Pitt se retrage din lumea filmului. Ce declaratii a facut actorul pentru revista GQ: „Acesta este ultimul semestru sau trimestru”

Jolie si-a legat parul lung intr-o coada si si-a pus ochelari de soare pentru a nu fi afectata de razele solare. Actrita a refuzat practic machiajul si si-a subliniat doar putin buzele cu ruj bej.

Angelina Jolie pe platourile de filmare a filmului No Blood

Angelina a aparut pe platou intr-o tinuta de vara lejera. Actrita a purtat un top alb din bumbac, cu bretele subtiri si pantaloni largi si evazati. O pereche de pantofi plati din piele maro Valentino au completat perfect aspectul sau confortabil.

Topul deschis a expus bratele subtiri si claviculele actritei, iar fanii au tras imediat un semnal de alarma in legatura cu slabirea excesiva a Angelinei. „Foarte slaba!”, „Nici  macar nu mai ascunde anorexia sa !”, „Sunt ingrijorat pentru ea”, „Este insuportabil! Mi-e frica sa imi imaginez dieta ei”, „Filmari, caritate... Este mandra”, au remarcat fanii ingrijorati.

Subtirea Angelinei Jolie a starnit ingrijorare in randul fanilor

Pe platourile de filmare, paparazzi au vazut-o si pe Salma Hayek, care va juca rolul principal in noul film al Angelinei. Actrita arata scump, cu o suvita gri si bucle de la Hollywood. Pentru filmari actrita a purtat o tinuta chic: o rochie midi neagra si o haina alba. Stilistii au adaugat imaginii Salmei un colier de perle cu mai multe niveluri si pantofi cu toc maro inchis.

Salma Hayek pe platourile de filmare a filmului No Blood

Prezentatoarea TV din Rusia, Milana Tyulpanova a recunoscut ca a trecut de 7 ori prin mana medicului estetician! Vezi cum arata inaintea interventiilor: „Transformarea este incredibila..” - FOTO

Articole din aceeasi categorie