02.08.2022
Angelina Jolie, mandra de Zahara. Ce reusita a marcat fiica sa: „O onoare sa am un membru al familiei...”

Zahara Jolie-Pitt si-a gasit casa pentru urmatorii patru ani! Fiica in varsta de 17 ani a actritei Angelina Jolie si a lui Brad Pitt va urma in aceasta toamna cursurile Colegiului Spelman, a anuntat duminica vedeta in varsta de 47 de ani, intr-o postare pe Instagram.

„Zahara cu surorile ei de la Spelman!”, a scris Angelina Jolie in dreptul unei fotografii cu fiica ei inconjurata de viitorii colegi de la Spelman.

„Felicitari tuturor noilor studente care incep anul acesta”, a adaugat ea, referindu-se la colegiul istoric pentru femei de culoare situat in Atlanta. „Un loc foarte special si o onoare sa avem un membru al familiei ca noua fata Spelman”.

Actrita a adaugat, de asemenea, un grup de hashtag-uri la postarea ei, printre care: „#SpelmanCollege”, „#SpelmanSisters” si „#HBCU”.

Angelina Jolie are in comun cu Zahara o pasiune pentru justitia sociala.

Potrivit People, in decembrie 2021, cele doua au facut diferenta impreuna in timpul unei calatorii mama-fiica la Washington, D.C., pentru a se intalni cu avocati si politicieni in sprijinul Legii privind violenta impotriva femeilor.

Instagram vs Realitatea! Iuliana Beregoi iti arata ce se ascunde in spatele fotografiilor perfecte de pe retelele de socializare - FOTO

„Onorata sa vizitez Washington, DC, cu Zahara, lucrand cu avocatii si membrii legislativuluii pentru a moderniza si consolida #ViolenceAgainstWomenAct pentru a include protectii pentru sanatatea si siguranta copiilor, comunitatile de culoare, triburile, supravietuitorii LGBTQ, zonele rurale si toti supravietuitorii”, a scris Jolie pe Instagram la momentul respectiv.

Ce a povestit Irina Rimes despre colaborarea de succes cu Surorile Osoianu: „Dar stii cat au studiat? Eu nu m-am asteptat” - VIDEO

„Avem nevoie de reforme, inclusiv de formare judiciara, de procese judiciare care sa tina cont de traume si care sa reduca la minimum riscul de vatamare a copiilor, de programe de granturi pentru tehnologia de detectare a vanatailor la toate nuantele de piele si de creare a unor probe criminalistice impartiale, precum si de protectie pentru cei mai vulnerabili”, a adaugat ea.

Articole din aceeasi categorie