15.09.2020
Angelina Jolie, donatie generoasa pentru doi baietei care vindeau limonada

Doi pustani din Londra, in varsta de 6 ani, care strangeau bani pentru copiii din Yemen, au avut parte de surpriza vietii lor.

Recent, acestia au primit o donatie ”extrem de generoasa” din partea actritei Angelina Jolie, dar si o scrisoare in care aceasta le multumea pentru eforturile lor.

Actrita de 45 de ani a aflat despre cei doi baieti, cei mai buni prieteni, in varsta de 6 ani, care vand limonada pentru a strange bani pentru copiii din Yemen, afectati de razboi.

Aceasta le-a trimis un cec ”extrem de generos”, dar si o scrisoare de multumire: „Draga Ayaan si Mikaeel, multumesc pentru ceea ce voi si prietenii vostri fac pentru a-i ajuta pe copiii din Yemen”, a scris Angelina Jolie in biletul adresat lui Ayaan Moosa si Mikaeel Ishaaq. „Imi pare rau ca nu pot sa cumpar limonada de la voi, dar totusi mi-ar placea sa fac o donatie pentru standul vostru”.

Prin intermediul contului lor de Instagram, LemonAid Boys, pustii i-au multumit Angelinei pentru donatie, spunand ca o asteapta cu un pahar cu limonada data viitoare cand vine in Londra. 

Ayaan, Mikaeel si familiile lor nu au dezvaluit care este suma exacta pe care au primit-o din partea actritei, dar strangerea lor de fonduri a ajuns la aproape 76.000 de dolari. 

Citeste si :  Angelina Jolie s-a infuriat dupa ce Brad Pitt si-a dus noua iubita in Franta. „Faptul ca a dus-o in locul in care s-au casatorit este total lipsit de tact...”

Foto: Instagram, Profimediaimages.ro

Articole din aceeasi categorie