03.06.2024
Angelina Jolie, apariție rară pe covorul roșu, alături de fiica ei Vivienne. Ținuta cu care a surprins pe toată lumea - FOTO

Angelina Jolie și fiica sa, Vivienne, în vârstă de 15 ani, au fost încântătoare la premiera musicalului Reefer Madness: The Musical revival, produs de actrița Kristen Bell.

De ani de zile, Angelina Jolie preferă să lucreze în spatele camerelor de filmat, atunci când vine vorba de proiecte cinematografice. Își face rar apariția pe covorul roșu sau la evenimente mondene, însă de data asta a făcut o excepție și a venit să o susțină pe Kristen Bell la lansarea proiectului ei muzical.

Angelina a fost chic într-un costum negru cu sacou și pantaloni, combinat cu un tricou cu o cravată imprimată. Actrița și-a completat look-ul cu o pereche de ochelari chic de soare.

Doliu la Hollywood! Celebrul actor Johnny Wactor a murit împușcat pe stradă. Cum s-a întâmplat tragedia

Fiica ei, Vivienne, a preferat un look casual pentru acest eveniment. Este prima apariție a acesteia de când s-a aflat că a renunțat la numele tatălui ei, numindu-se de acum doar Vivienne Jolie.

Doi dintre copiii adoptați de Brad și Angelina au făcut același lucru - Zahara și Maddox, iar acum s-a aflat că și Shiloh vă depune actele pentru renunțarea la numele Pitt.

Horoscop 3 iunie 2024. O zi perfectă pentru întemeierea unei relaţii

Brad și Angelina au trei copii biologici - pe Shiloh și gemenii Knox și Vivienne, și încă trei copii adoptați: Maddox Pax și Zahara. Cei doi și-au început relația pe când actorul era căsătorit cu Jennifer Aniston, de care a divorțat în 2005. „Brangelina” și-au făcut oficială relația în 2014, iar doi ani mai târziu depuneau deja actele de divorț. Deși au trecut 10 ani de atunci, cei doi încă se mai luptă în instanță.

DailyMail.com a dezvăluit la începutul acestei luni că fostul bodyguard al cuplului a acuzat-o pe Jolie că a încercat să influențeze negativ legătura copiilor lor cu tatăl lor. O sursă apropiată a lui Brad Pitt a declarat recent că actorul este „încrezător” că își poate consolida relația fiica sa Shiloh, după împlinirea a 18 ani. Explicația ar fi că din acel moment Shiloh va fi adult și, prin urmare, este liberă să ia propriile decizii cu privire la timpul petrecut împreună.

Articole din aceeasi categorie