14.09.2020
Andriano Marian a facut 7000 de km prin tara cu scopul de a gasi tinerele talente pentru proiectul „Voices” „Cautam copii care au nevoie de oportunitati si nu se pot afisa...”

In ultimele luni, in care pandemia de COVID-19 a pus stapanire pe toata lumea si evenimentele mondene, si concertele au fost interzise, dirijorul orchestrei Moldova National Youth Orchestra, Andriano Marian, nu a avut timp de plictiseala. A pornit in cautarea de voci si talente in toata tara si a dat concerte in aer liber pentru toti cei care au avut nevoie de sprijin.

Invitat la emisiunea O Seara Perfecta, Andriano Marian a povestit despre experienta inedita din acet an, a castingului pentru proiectul „Voices”. „A fost un numar record de participanti. A fost o dorinta foarte mare, mergeam zi de zi si a fost interesant.”

Dirijorul a mai organizat si diferite expeditii, in cadrul proiectului „La La Play 2020” si a ajuns in diverse regiuni ale Moldovei, cantand impreuna cu orchestra prin campuri, pentru agricultori, in curtile spitalelor, pentru a sustine cadrele medicale si a reusit sa impartaseasca oamenilor muzica si voie buna. „A fost o chestie nobila si profunda. Viata continua, viata e frumoasa. Totul va fi bine.”

Pentru mai multe detalii din timpul preselectiilor, dar si ce proiecte de viitor are Andriano, poti vedea in videoul de mai jos.

Citeste si :  Ne face o excursie prin casa pe timp de pandemie! Cu ce se ocupa dirijorul Andriano Marian in autoizolare 

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie