14.01.2020
Andreea Marin s-a aventurat pe un teren accidentat in timpul vacantei in Bali: „O cascada descoperita intr-un loc virgin, unde turistii nu ajung decat intamplator...” Vedeta a pozat indraznet in costum de baie
Frumoasa prezentatoare TV se bucura de o vacanta exotica alaturi de iubitul ei in Bali. Aceasta isi incanta zilnic fanii cu imagini sexy din locuri pitoresti si ascunse de ochii lumii.

Zana cea buna nu inceteaza sa savureze din plin escapada si sa-si etaleze corpul in costum de baie.

Intr-un body negru si cu un decolteu adanc, Andreea Marin s-a fotografiat „intr-un colt de rai”, fiind ghidata in cautarea lui doar de intuitie si curiozitate.

Ea a postat cateva poze senzuale din acel loc si a scris un mesaj ce descrie frumusetea incomensurabila de acolo.

„O cascada descoperita intr-un loc virgin, unde turistii nu ajung decat intamplator, caci trebuie sa te aventurezi pe un teren accidentat, greu de parcurs, dar care atrage temerarii, caci simti ca natura cu chip de jungla ascunde ceva pretios la capatul cautarii. Am ajuns hoinarind cu motorul pe carari nebatatorite de munte, pana intr-un loc unde nu mai puteam inainta. Am urmat pietrele asezate in chip de scari ce coborau intr-o vale adanca de unde auzeam susurul unui rau, i-am urmat cursul prin natura salbatica, zgomotul apei se intetea si am banuit ca acolo se ascunde o comoara: un colt de rai! In curand, filmul acestei mici aventuri in Bali!”, a mentiont prezentatoarea TV.

Citeste si: Andreea Marin - vacanta in Insula Bali alaturi de iubitul consulSurse foto: Instagram.com; Substantial.ro

Articole din aceeasi categorie