12.10.2019
Andreea Marin a izbucnit in lacrimi in timpul unui interviu: „Ani de zile am uitat sa mai rad!”
Andreea Marin este o femeie puternica, arata impecabil la cei aproape 45 de ani si este un exemplu de urmat pentru multe femei din Romania. In ciuda zambetului pe care mereu il afiseaza, vedeta a trecut de-a lungul vietii prin clipe foarte grele.

Si-a pierdut mama in copilarie, i-a murit in brate pe cand avea doar noua ani. A fost crescuta de tata si a luat locul mamei pentru sora sa mai mica. A invatat inca din scoala sa uite de jocuri si sa devina responsabila. La un moment dat, cuprinsa de toata ambitia de a reusi, de a fi cea mai buna, Andreea Marin a marturisit, cu ochii in lacrimi, ca o perioada indelungata a uitat cum e sa rada.

„As imparti copilaria in doua parti, pana la noua ani a fost ca in povesti, joaca, scoala, nu a lipsit iubirea din familia mea. Atunci s-a intamplat o drama, mama s-a stins in bratele mele, cand aveam noua ani. Tatal meu era foarte tanar, avea 38 de ani. Sora mea avea doar patru ani. Restul copilariei mele a stat sub semnul responsabilitatii, am inceput sa construiesc altfel in viata.”, a declarat Andreea Marin, cu ochii inlacrimati, intr-un interviu in direct, la Antena Stars.

Mereu ambitioasa, Andreea Marin a invatat din toate momentele grele ale vietii sa devina un om mai bun si pentru ea profesionalistul a fost mereu pe primul plan. A lasat deoparte cariera doar atunci cand a adus-o pe lume pe Violeta, fiica sa.

„Eu sunt unul dintre oamenii puternici care stiu sa contracareze. A creste chiar si cu o responsabilitate mare pe umeri nu inseamna sa iti pierzi copilaria. Eu am incercat sa fiu mamica din familie, mi-am pus in cap sa invat foarte bine. Am avut o pierdere in a-mi trai niste ani de copilarie si lucrul asta nu ramane fara repercusiuni. Mi-am dat seama la un moment dat, dupa 18 ani, cand m-am intrebat cand am mai ras ultima oara cu pofta. Din acel moment am constientizat si am revenit la echilibru. A fost o perioada in care am uitat sa rad.”, a mai spus Andreea Marin. 

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie