07.04.2021
Andreea Esca si Alexia, vacanta de vis in Dubai si intalnire cu sotul Shakirei. Cum arata apartamentul de lux in care au locuit o saptamana

Andreea Esca si fiica ei, Alexia Eram, au plecat impreuna in vacanta, in Dubai. Cele doua au sarbatorit Ziua Femeii intr-un mod cu totul si cu totul special.

Pentru ca au vrut sa impartaseasca cu telespectatorii imaginile spectaculoase din Dubai, intr-un scurt filmulet au prezentat cele mai importante activitati de care au avut parte, dar si luxosul apartament in care au locuit o saptamana. "De la terasa se vede piscina privata", spune Alexia foarte incantata. 

Andreea Esca si Alexia au fost cazate la vestitul Palazzo Versace, hotelul de designer placat cu marmura alba si intesat cu detalii iconice ale vestitei case de moda, hotel care a devenit, in ultimii ani, unul din cele mai vizitate de turisti si vedete din intreaga lume.

In a doua zi, si-au creat propriile parfumuri, iar in a treia zi au zburat deasupra desertului cu balonul cu aer cald. A cincea zi de vacanta a fost rezervata unei plimbari de neuitat cu yachtul in largul marii.

Vezi mai multe in materialul video de mai sus!

Vezi si: Imagini rare cu cea mai stilata femeie din Iordania. Cum arata Regina Rania in tinerete

Articole din aceeasi categorie