22.11.2023
Andreea Bostanica a facut senzatie pe Internet dupa ce a cantat live un fragment dintr-o piesa nelansata: „Sa mai zica cineva acum ca nu are voce” - VIDEO

Moldoveanca Andreea Bostanica urmeaza sa-si bucure in curand fanii cu o noua piesa, insa, pana atunci, aceasta a decis sa faca public teaserul, dar si sa cante live o secventa.

Acum o zi, Andreea a postat pe TikTok un filmulet in care canta live, fiind acompaniata la chitara, dar si cu vocea de interpretul din Romania Florian Rus.

„Prima iubire a mea reala/Uite, mi-ai lasat si semne/Unul pe gat, unul pe coapsa/Si unele sub piele/Tu m-ai invatat cum sa sufar/Tu m-ai invatat sa-mi fie dor/Si de-aia n-o sa te, n-o sa te, n-o sa te/ N-o sa te uiti asa usor”, sunt versurile ce le interpreteaza Bostanica si Rus.

„Curand apare piesa! @Florian Rus #nosate #romania #andreeabostanica #newmusic #newsong”, a mentionat Andreea.

Atat de emotionant! Ce mesaj, dar si imagni de arhiva a publicat Ionela Tarus pentru fostul sau partener de dans, Mihai Ungureanu - FOTO

Video-ul in care influencerita canta live a adunat in 19 ore peste 150 de mii de vizualizari, 19 mii de aprecieri si 240 de comentarii.

„Canta super si fara autotune”, „Toate ca toate, dar chiar imi place”, „Sa mai zica cineva acum ca nu are voce”, „Toate ca toate, dar are o voce minunata”, „Doamne ce bine suna piesa asta”, „Nu cred, asa voce frumoasa are?”, „Prea frumoasa voce chiar si fara autotune”, „Ai o voce melodioasa curata, te sustin in tot ce faci”, sunt doar cateva dintre mesajele ce le-a primit Andreea Bostanica de la fanii ei.

Andreea Bostanica este o bloggerita si interpreta din Republica Moldova care are o comunitate de peste 5 milioane de abonati pe TikTok si 1 milion pe Instagram.

„Parisul vine la Chisinau”! Misha Grossu organizeaza un concert mai deosebit, care te va duce cu gandul direct in cluburile de jazz -VIDEO

Articole din aceeasi categorie