09.06.2024
Andreea Bănică, amenințată și înjurată de un star internațional: „Sunt în stare de soc. Sigur mi-ar fi tras una” - FOTO

Andreea Bănică a avut o experiență șocantă pe scena unui festival de la Cluj. Invitată să cânte alături de mai mulți artiști, Andreea a povestit că a fost agresată de Toni Cottura, fost membru al formației Fun Factory.

Cântăreața a făcut mai multe story-uri pe Instagram în care a povestit că Toni Cottura a înjurat-o și a amenințat-o. A chemat poliția ca să îi facă un test antidrog, însă fără succes. Ulterior a mers la o secție de poliție din Cluj pentru a da o declarație, însă nu era nimeni acolo care să preia cazul.

„Mi-e și greu să vorbesc despre ce am pățit în seara asta, aici la Cluj, la acest eveniment foarte frumos, de altfel. Unii îmi spuneau mai bine să nu zic nimic, dar efectiv nu pot să tac. Atâta timp cât un om își permite să mă amenințe, să îmi vorbească urât, să mă înjure, să mă facă “You are a piece of ***/ Ești un c****”. Nu pot să reproduce ce mi-a zis omul asta. Eu am crezut că a venit la mine pe scenă să mă felicite, să îmi spună ceva frumos. Dar el venise să mă înjure, avusese o ceartă cu organizatorii… le spusese că am stat eu mult pe scenă, că el vrea să plece… După părerea mea, luase ceva la bord, se drogase, alcool… Până la urmă am fost colegi pe scenă, indiferent că el este Toni Cottura de la Fun Factory, formație pe care eu am adorat-o, am venerat-o”, a spus Andreea Bănică pe Instagram.

Lana Del Rey s-a certat cu fotografii care au urmărit-o pe străzile din Paris: „Acești nenorociți”

Andreea Bănică susține că Toni Cottura ar fi fost sub influența unor substanțe.

Horoscop 9 iunie 2024. Zodia care va avea parte de prosperitate financiară pentru o lungă perioadă

„Mi se pare ireal ce am pățit în seara asta. Dacă vedeați cum înjura, ca la ușa cortului…Nu îmi venea să cred ce îmi spune. Normal aș fi reacționat cu o îmbrâncitură, dar am rămas mută, ceea ce e bine, pentru că sigur mi-ar fi dat una… el avea mâna în părul meu, gesticula…”Te prind, te fac, te găsesc”. Șunt în soc! Am sunat la poliție, a venit acolo, dar testele antidrog nu se fac decât la volan. Mi-au spus să fac o declarație... La poliția municipiului Cluj mi s-a spus că nu e nimeni care să îmi ia declarație și că pot să depun doar o plângere. Dacă ăla mi-ar fi dat o bucată, ajungeam aici și mi se spunea că nu pot da o declarație? Am venit aici, e un singur om!”, a povestit cântăreața.

Articole din aceeasi categorie